‘Milletimize, memleketimize hizmet için bu yola çıktık’

GÜNDEM 30.01.2019 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3709+ kez okundu.
 

‘Milletimize, memleketimize hizmet için bu yola çıktık’

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu seçim çalışmaları kapsamında Gemiler Çekeği Mahallesi esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Giresun halkının büyük bir özlemle AK Parti’nin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını beklediklerini gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu "Milletimize, memleketimize hizmet için bir yolculuğa çıktık. 20 yılı aşkın süredir hizmet sevdamızla ilimiz için çalışıyoruz. Şimdi Belediye başkan adayı olarak yeniden doğup, büyüdüğümüz şehre hizmet etme fırsatına nail olduk. İnşallah sizlerin destekleriyle 31 Mart'ta seçimlerden başarıyla ayrılıp dürüstlüğü, kararlılığı ve güvenilirliği ilke edinerek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu şehre hep birlikte hizmet edecek, daha da yaşanılabilir kılacağız. Giresun’umuzun sorunlarını ve problemlerini çok iyi biliyor, çözüm için geliyoruz. Şehrimizin tüm problemlerinin giderilmesi için gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Yakın zamanda projelerimizi kamuoyuna peyderpey duyuracağız ve vatandaşlarımızın bilgisine sunacağız. Artık Giresun’un vizyonu değişecek ve yaşanabilir bir kent haline gelecek." şeklinde konuştu.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu seçim çalışmaları kapsamında Gemiler Çekeği Mahallesi esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Giresun halkının büyük bir özlemle AK Parti’nin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını beklediklerini gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu "Milletimize, memleketimize hizmet için bir yolculuğa çıktık. 20 yılı aşkın süredir hizmet sevdamızla ilimiz için çalışıyoruz.

Şimdi Belediye başkan adayı olarak yeniden doğup, büyüdüğümüz şehre hizmet etme fırsatına nail olduk. İnşallah sizlerin destekleriyle 31 Mart'ta seçimlerden başarıyla ayrılıp dürüstlüğü, kararlılığı ve güvenilirliği ilke edinerek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu şehre hep birlikte hizmet edecek, daha da yaşanılabilir kılacağız.

Giresun’umuzun sorunlarını ve problemlerini çok iyi biliyor, çözüm için geliyoruz. Şehrimizin tüm problemlerinin giderilmesi için gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Yakın zamanda projelerimizi kamuoyuna peyderpey duyuracağız ve vatandaşlarımızın bilgisine sunacağız. Artık Giresun’un vizyonu değişecek ve yaşanabilir bir kent haline gelecek." şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.