LİMAN CAFE 80 GÜN SONRA MÜŞTERİLERİYLE BULUŞTU

KÜLTÜR 04.06.2020 - 12:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3363+ kez okundu.
 

LİMAN CAFE 80 GÜN SONRA MÜŞTERİLERİYLE BULUŞTU

Bulancak'ta sevilen insan Murat Aydın'ın işletmeciliğini yaptığı İncüvez mevkiinde denize sıfır, denizle iç içe olan Liman Cafe, Koronavirüs nedeniyle 80 gün sonra 1 Haziran'da müşterileriyle buluştu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bulancak'ta da yeni normalleşmenin ilk günü 1 Haziran Pazartesi alınan kararlarla birlikte Cafe'de müşterilerine kapılarını açtı. 80 gün sonra kapılarını açan cafe ilk müşterilerini kabul etti. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyan müşteriler aylar sonra çay ve kahvelerini içtikleri için mutlu olduklarını söyledi. İşletme sahibi Murat Aydın ise; “Yayınlanan genelgeyle gerekli önlemleri aldık. Cafemizi 80 gün sonra açtık. Şu anda eskiye nazaran hareket yok ama inşallah gün geçtikçe salgın hastalık azaldıkça iyi olacak” dedi.

Bulancak'ta sevilen insan Murat Aydın'ın işletmeciliğini yaptığı İncüvez mevkiinde denize sıfır, denizle iç içe olan Liman Cafe, Koronavirüs nedeniyle 80 gün sonra 1 Haziran'da müşterileriyle buluştu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bulancak'ta da yeni normalleşmenin ilk günü 1 Haziran Pazartesi alınan kararlarla birlikte Cafe'de müşterilerine kapılarını açtı. 80 gün sonra kapılarını açan cafe ilk müşterilerini kabul etti. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyan müşteriler aylar sonra çay ve kahvelerini içtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

İşletme sahibi Murat Aydın ise; “Yayınlanan genelgeyle gerekli önlemleri aldık. Cafemizi 80 gün sonra açtık. Şu anda eskiye nazaran hareket yok ama inşallah gün geçtikçe salgın hastalık azaldıkça iyi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.