KÜÇÜKLÜ PLAJINDA SU ANALİZLERİ TERTEMİZ ÇIKTI

GÜNDEM 18.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5465+ kez okundu.
 

KÜÇÜKLÜ PLAJINDA SU ANALİZLERİ TERTEMİZ ÇIKTI

Bulancak Küçüklü Aile Plajı koronavirüs önlemlerini alarak bölge halkına sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.
Plaj İşletmecisi Sedat Bekdemir gazetemize yaptığı açıklamada, her 15 günde bir tahlil yapıldığını ve plaj suyunun içilebilir derecede olduğunu söyledi. Halkın güvenliği ve asayişi için plajda her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Bekdemir, hem koronavirüs hem de güvenlik açısından vatandaşların Küçüklü Aile Plajını tercih ettiğini belirtti. Bekdemir, özellikle halkın sağlığı için 15 günde bir alınan su analizlerinin gayet temiz olduğunu kaydederek, vatandaşların da alınan tedbirlere uyması gerektiğini açıkladı.  
Bulancak Küçüklü Aile Plajı koronavirüs önlemlerini alarak bölge halkına sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Plaj İşletmecisi Sedat Bekdemir gazetemize yaptığı açıklamada, her 15 günde bir tahlil yapıldığını ve plaj suyunun içilebilir derecede olduğunu söyledi.

Halkın güvenliği ve asayişi için plajda her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Bekdemir, hem koronavirüs hem de güvenlik açısından vatandaşların Küçüklü Aile Plajını tercih ettiğini belirtti.

Bekdemir, özellikle halkın sağlığı için 15 günde bir alınan su analizlerinin gayet temiz olduğunu kaydederek, vatandaşların da alınan tedbirlere uyması gerektiğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.