Kovanlık’ta birlik beraberlik kahvaltısı

GÜNDEM 21.10.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3004+ kez okundu.
 

Kovanlık’ta birlik beraberlik kahvaltısı

Kovanlık Beldesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hafta sonu Kovanlık’ta Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi ev sahipliğinde birlik ve beraberlik kahvaltısı verildi.
Dernek Başkanı Birol Duman, birlik ve beraberlik kahvaltısına katılanlara teşekkür ederek Kovanlık ve çevre köyleri için dernek olarak üstlerine düşen bütün görevleri yerine getireceklerini söyledi. Güzel bir havada gerçekleşen kahvaltıya AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk ve Bahtiyar Hüsem, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Genel Meclis Üyeleri, Aydındere Dernek Başkanı Mustafa Karakaya, İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, Muhtarlar, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
Kovanlık Beldesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hafta sonu Kovanlık’ta Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi ev sahipliğinde birlik ve beraberlik kahvaltısı verildi.

Dernek Başkanı Birol Duman, birlik ve beraberlik kahvaltısına katılanlara teşekkür ederek Kovanlık ve çevre köyleri için dernek olarak üstlerine düşen bütün görevleri yerine getireceklerini söyledi.

Güzel bir havada gerçekleşen kahvaltıya AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk ve Bahtiyar Hüsem, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Genel Meclis Üyeleri, Aydındere Dernek Başkanı Mustafa Karakaya, İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, Muhtarlar, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.