KESİN SONUÇLAR BEKLENİYOR

SİYASET 01.04.2019 - 09:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2776+ kez okundu.
 

KESİN SONUÇLAR BEKLENİYOR

Oy sayımları geç saatlere kadar sürerken, Giresun ve Bulancak’ta AK Parti seçimi kazandıklarını, CHP ise sayımların devam ettiğini söylediler.
Türkiye’nin herkesin merakla beklediği 31 Mart 2019 Mahalli İdari Seçimleri dün itibarı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği ve Muhtarların pusulalarının aynı sandığa atıldığı seçimde oy sayımlarına geç saatlere kadar başlanamadı. Gazetemizin baskıya girdiği sırada seçimi Giresun ve Bulancak’ta kimin kazandığı kesin olmayan sonuçlara göre zaman zaman değişti. Giresun’da AK Parti Adayı Aytekin Şenlikoğlu seçimi kazandığını açıklarken, Bulancak’ta da AK Parti’nin adayı Recep Yakar seçimi kazandığını açıkladı. CHP’nin adayı Kerim Aksu, sonuçların kesin olmadığını belirterek Merkez İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunacaklarını ifade ederken, Bulancak’ta ise CHP’nin adayı Necmi Sıbıç’ta kesin sonuçların açıklanmasının ardından gerekli itirazlarda bulunacaklarını söyledi. Piraziz’de CHP adayı Hüseyin Görgülüoğlu, Aydındere’de AK Parti Adayı Nuri Demir ve Kovanlık’ta ise AK Parti Adayı Harun Kalıntaş’ında kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıkları öğrenildi.
Oy sayımları geç saatlere kadar sürerken, Giresun ve Bulancak’ta AK Parti seçimi kazandıklarını, CHP ise sayımların devam ettiğini söylediler.

Türkiye’nin herkesin merakla beklediği 31 Mart 2019 Mahalli İdari Seçimleri dün itibarı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği ve Muhtarların pusulalarının aynı sandığa atıldığı seçimde oy sayımlarına geç saatlere kadar başlanamadı.

Gazetemizin baskıya girdiği sırada seçimi Giresun ve Bulancak’ta kimin kazandığı kesin olmayan sonuçlara göre zaman zaman değişti. Giresun’da AK Parti Adayı Aytekin Şenlikoğlu seçimi kazandığını açıklarken, Bulancak’ta da AK Parti’nin adayı Recep Yakar seçimi kazandığını açıkladı.

CHP’nin adayı Kerim Aksu, sonuçların kesin olmadığını belirterek Merkez İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunacaklarını ifade ederken, Bulancak’ta ise CHP’nin adayı Necmi Sıbıç’ta kesin sonuçların açıklanmasının ardından gerekli itirazlarda bulunacaklarını söyledi. Piraziz’de CHP adayı Hüseyin Görgülüoğlu, Aydındere’de AK Parti Adayı Nuri Demir ve Kovanlık’ta ise AK Parti Adayı Harun Kalıntaş’ında kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.