KAYMAKAMLIK'TAN ANLAMLI GEZİ

GÜNDEM 16.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3644+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLIK'TAN ANLAMLI GEZİ

Bulancak Kaymakamlığı tarafından, İlçedeki Şehit yakınları ve Gazilere yönelik Çanakkale'ye 2 günlük gezi düzenlendi.
İlçe Sosyal Hizmetler Binası önünden hareket eden kafileyi uğurlayan Kaymakam Hamdi Üncü, şehit yakınları ve gaziler için iki günlük Çanakkale Şehitliği gezisi düzenlediklerini kaydetti. Kaymakam Üncü, geziye katılanların Çanakkale'de hem şehitlerin mezarlarını ziyaret edeceğini hem de Kurtuluş Savaşı destanının yazıldığı toprakları göreceğini belirterek, "Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Bu kutsal vatan topraklarının nasıl kazanıldığı, uğruna ne bedellerin ödendiği Çanakkale’de saklı, Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin Çanakkale’yi görmelerini istedik. Gezide Akbaş Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı,  Çanakkale Anıtı, 26. Alay Yahya Çavuş Anıtı, Sargı Yeri Şehitliği, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, Kesikdere Şehitliği, Conkbayırı ve Kilitbahir Kalesi gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret edilecek" dedi. Aileler böylesine anlamlı bir gezi düzenleyen Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’ ye şükranlarını sundu.
Bulancak Kaymakamlığı tarafından, İlçedeki Şehit yakınları ve Gazilere yönelik Çanakkale'ye 2 günlük gezi düzenlendi.

İlçe Sosyal Hizmetler Binası önünden hareket eden kafileyi uğurlayan Kaymakam Hamdi Üncü, şehit yakınları ve gaziler için iki günlük Çanakkale Şehitliği gezisi düzenlediklerini kaydetti.

Kaymakam Üncü, geziye katılanların Çanakkale'de hem şehitlerin mezarlarını ziyaret edeceğini hem de Kurtuluş Savaşı destanının yazıldığı toprakları göreceğini belirterek, "Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Bu kutsal vatan topraklarının nasıl kazanıldığı, uğruna ne bedellerin ödendiği Çanakkale’de saklı, Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin Çanakkale’yi görmelerini istedik. Gezide Akbaş Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı,  Çanakkale Anıtı, 26. Alay Yahya Çavuş Anıtı, Sargı Yeri Şehitliği, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, Kesikdere Şehitliği, Conkbayırı ve Kilitbahir Kalesi gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret edilecek" dedi.

Aileler böylesine anlamlı bir gezi düzenleyen Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’ ye şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.