Kaymakam Üncü’ye, Aydın Balık’ta veda ettiler

GÜNDEM 19.08.2019 - 18:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3349+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü’ye, Aydın Balık’ta veda ettiler

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği’ne atanan Kaymakam Hamdi Üncü onuruna Aydın Balık’ta geçtiğimiz Cuma günü veda yemeği verildi.
16 Ağustos Cuma günü saat 14.00’de verilen yemeğe İlçe Kaymakam Hamdi Üncü, eşi ve çocukları, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü A.Kadir Tanrıverdi, Okul müdürleri, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkan Vekili Ali Yıldız, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Asım Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Amiri Turgay Kovancı, daire müdürleri,  kaymakamlık personeli, muhtarlar ve davetlileri katıldı. Kaymakam Üncü burada yaptığı konuşmada, “Ben tüm kardeşlerimize, dostlara, muhtarlarımızdan, müdürlerimize ve memur kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Burada kısa sürede olsa çalışmaktan dolayı keyif aldım. Ben hakkım varsa hakkımı sizlere helal ediyorum. Sizde hakkınızı helal edin” dedi. Milletvekili Aydın ise, “Herkes için elinden geleni yaptı. Bir vatandaşımız kaymakamımızın yanına gittiğinde anında elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştı. Kısa sürede ilçenin sevgisini kazandı. Öncelikle insan evladıydı, daha sonra Bulancak’lıya devletin gücünü gösterdi. Ben kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra günün anısına Kaymakam Hamdi Üncü’ye çeşitli hediyeler verilirken plakette takdim edildi. Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Kaymakam Üncü’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği’ne atanan Kaymakam Hamdi Üncü onuruna Aydın Balık’ta geçtiğimiz Cuma günü veda yemeği verildi.

16 Ağustos Cuma günü saat 14.00’de verilen yemeğe İlçe Kaymakam Hamdi Üncü, eşi ve çocukları, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü A.Kadir Tanrıverdi, Okul müdürleri, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkan Vekili Ali Yıldız, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Asım Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Amiri Turgay Kovancı, daire müdürleri,  kaymakamlık personeli, muhtarlar ve davetlileri katıldı.

Kaymakam Üncü burada yaptığı konuşmada, “Ben tüm kardeşlerimize, dostlara, muhtarlarımızdan, müdürlerimize ve memur kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Burada kısa sürede olsa çalışmaktan dolayı keyif aldım. Ben hakkım varsa hakkımı sizlere helal ediyorum. Sizde hakkınızı helal edin” dedi. Milletvekili Aydın ise, “Herkes için elinden geleni yaptı. Bir vatandaşımız kaymakamımızın yanına gittiğinde anında elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştı. Kısa sürede ilçenin sevgisini kazandı. Öncelikle insan evladıydı, daha sonra Bulancak’lıya devletin gücünü gösterdi. Ben kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra günün anısına Kaymakam Hamdi Üncü’ye çeşitli hediyeler verilirken plakette takdim edildi. Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Kaymakam Üncü’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.