Kaymakam Üncü, halk toplantısı gerçekleştirdi

GÜNDEM 04.07.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3191+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü, halk toplantısı gerçekleştirdi

Pazarsuyu Köyünde Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü tarafından Halk Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam Hamdi Üncü,
Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Köy Muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Katılan vatandaşlar söz alarak Kaymakam Üncü' ye, köyün ihtiyaçları ve karşılaşılan sorunlar hakkında taleplerini bildirdiler. Kaymakam ve Vatandaşlar arasındaki iletişimi artıran ve daha geniş bir kitleye ulaşılmasını sağlayan toplantıda; Kaymakamlıkça, istek ve önerilerin ilgili kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde değerlendirilerek yerine getirilmesinin kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli hale getireceği belirtildi. Toplantıda dile getirilen talepler kayıt altına alınarak Kaymakamlıkça oluşturulan rapor doğrultusunda ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasına karar verildi.
Pazarsuyu Köyünde Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü tarafından Halk Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam Hamdi Üncü,

Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Köy Muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Katılan vatandaşlar söz alarak Kaymakam Üncü' ye, köyün ihtiyaçları ve karşılaşılan sorunlar hakkında taleplerini bildirdiler. Kaymakam ve Vatandaşlar arasındaki iletişimi artıran ve daha geniş bir kitleye ulaşılmasını sağlayan toplantıda; Kaymakamlıkça, istek ve önerilerin ilgili kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde değerlendirilerek yerine getirilmesinin kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli hale getireceği belirtildi. Toplantıda dile getirilen talepler kayıt altına alınarak Kaymakamlıkça oluşturulan rapor doğrultusunda ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.