Kasım ayı 2.meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM 12.11.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3295+ kez okundu.
 

Kasım ayı 2.meclis toplantısı yapıldı

Giresun Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Meclis Toplantısı yapıldı.
Belediye ek hizmet binası belediye meclis salonun da yapılan toplantının başkanlığını Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptı. Yapılan meclis toplantısında toplamda 16 gündem maddesi görüşüldü. Bunlardan 10’u imar komisyonu, 4’ü trafik komisyonu, 1’i plan bütçe ve 1’i de cadde sokak komisyonlarından gelen maddeler oldu. Bu maddeler görüşülerek karara bağlandı. Belediye Meclisi 2020 yılı belediye bütçesinin görüşüleceği meclis toplantısının, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 14.00’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Giresun Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Meclis Toplantısı yapıldı.

Belediye ek hizmet binası belediye meclis salonun da yapılan toplantının başkanlığını Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptı.

Yapılan meclis toplantısında toplamda 16 gündem maddesi görüşüldü. Bunlardan 10’u imar komisyonu, 4’ü trafik komisyonu, 1’i plan bütçe ve 1’i de cadde sokak komisyonlarından gelen maddeler oldu. Bu maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclisi 2020 yılı belediye bütçesinin görüşüleceği meclis toplantısının, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 14.00’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.