Her zaman vatandaşımızın yanındayız

GÜNDEM 24.01.2019 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3399+ kez okundu.
 

Her zaman vatandaşımızın yanındayız

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde 4. dönem yeniden muhtar adaylığını açıklayan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Veysel Guguk,
Gazetemizi ziyaret ederek yalnızca seçim zamanı değil her zaman mahalle halkının yanında olduğunu söyledi. Giresun ve ilçelerinin en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde 15 yıldır Muhtarlık görevini başarılı bir şekilde yürüten Muhtar Guguk, “2004 yılında mahalle halkımızın isteğiyle çıktığımız bu yolda bugün 15. yılımızı yaşıyoruz. Önceki muhtarımız ve büyüğümüz Mustafa Aktaş abimizden aldığımız ve mahalle halkımızın verdiği destekle bu emanete sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Bu zamana kadar her zaman olduğu gibi hep vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Mahallemiz hem ilçemizin hem de Giresun genelinin en büyük mahallesidir. Vatandaşlarımızın biz verdiği bu onurlu göreve devam etmek için 31 Mart’ta yeniden adaylığımı açıklıyorum. Seçimler demokrasinin gereği olduğu için mahallemizde muhtar adaylığına çıkan genç kardeşlerime de bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde 4. dönem yeniden muhtar adaylığını açıklayan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Veysel Guguk,

Gazetemizi ziyaret ederek yalnızca seçim zamanı değil her zaman mahalle halkının yanında olduğunu söyledi.

Giresun ve ilçelerinin en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde 15 yıldır Muhtarlık görevini başarılı bir şekilde yürüten Muhtar Guguk, “2004 yılında mahalle halkımızın isteğiyle çıktığımız bu yolda bugün 15. yılımızı yaşıyoruz. Önceki muhtarımız ve büyüğümüz Mustafa Aktaş abimizden aldığımız ve mahalle halkımızın verdiği destekle bu emanete sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Bu zamana kadar her zaman olduğu gibi hep vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Mahallemiz hem ilçemizin hem de Giresun genelinin en büyük mahallesidir. Vatandaşlarımızın biz verdiği bu onurlu göreve devam etmek için 31 Mart’ta yeniden adaylığımı açıklıyorum. Seçimler demokrasinin gereği olduğu için mahallemizde muhtar adaylığına çıkan genç kardeşlerime de bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.