‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi tamamlandı

GÜNDEM 05.02.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2326+ kez okundu.
 

‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi tamamlandı

Server Gençlik ve Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Giresun Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlanarak katılımcılara ödülleri verildi.
Çocukların camiyle olan gönül bağının kuvvetlendirilmesi için sömestr tatilinde gerçekleştirilen ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlandı.  Giresun Merkez’de Hacı Hüseyin, Müftülük Site, Gemilerçekeği ve Çınarlar camileri ile Sercan Erol Mescidi olmak üzere 5, Bulancak’ta 15, Şebinkarahisar’da 1 toplamda ise 21 camide gerçekleştirilen projeye 504 öğrenci başvurdu.  6-13 yaşlarındaki öğrencilerin 21-31 Ocak tarihleri arasında belirlenen camilerde vakit namazlarını cemaatle kılmalarını bu sayede cami ve namaz sevgisinin aşılanmasını amaçlayan proje Giresun Müftülüğü ve Giresun Gençlik Merkezi’nin de destekleriyle  gerçekleştirildi. Yarışmanın tamamlanmasıyla birlikte projenin uygulandığı camilerde ödül törenleri yapıldı. Katılımcıların 11 gün boyunca sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazları olmak üzere 5 vakti de camilerde kıldıkları ve kendi kategorilerinde belirlenen sureleri de ezberledikleri projenin önümüzdeki yıllarda da düzenleneceği öğrenildi. Törende her kategori için birincilere, ikincilere ve üçüncülere ödül, diğer öğrencilere de mansiyon ödülü verildi.  Giresun Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, yarışmacılar, aileler, din görevlileri ve vatandaşların katıldığı ödül töreninde sertifikalar dağıtılarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
Server Gençlik ve Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Giresun Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlanarak katılımcılara ödülleri verildi.

Çocukların camiyle olan gönül bağının kuvvetlendirilmesi için sömestr tatilinde gerçekleştirilen ‘Haydi Çocuklar Camiye Projesi’ başarıyla tamamlandı. 

Giresun Merkez’de Hacı Hüseyin, Müftülük Site, Gemilerçekeği ve Çınarlar camileri ile Sercan Erol Mescidi olmak üzere 5, Bulancak’ta 15, Şebinkarahisar’da 1 toplamda ise 21 camide gerçekleştirilen projeye 504 öğrenci başvurdu. 

6-13 yaşlarındaki öğrencilerin 21-31 Ocak tarihleri arasında belirlenen camilerde vakit namazlarını cemaatle kılmalarını bu sayede cami ve namaz sevgisinin aşılanmasını amaçlayan proje Giresun Müftülüğü ve Giresun Gençlik Merkezi’nin de destekleriyle  gerçekleştirildi.

Yarışmanın tamamlanmasıyla birlikte projenin uygulandığı camilerde ödül törenleri yapıldı. Katılımcıların 11 gün boyunca sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazları olmak üzere 5 vakti de camilerde kıldıkları ve kendi kategorilerinde belirlenen sureleri de ezberledikleri projenin önümüzdeki yıllarda da düzenleneceği öğrenildi. Törende her kategori için birincilere, ikincilere ve üçüncülere ödül, diğer öğrencilere de mansiyon ödülü verildi.  Giresun Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, yarışmacılar, aileler, din görevlileri ve vatandaşların katıldığı ödül töreninde sertifikalar dağıtılarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.