Hasan Aydın'ın mutlu günü

GÜNDEM 27.12.2016 - 09:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4354+ kez okundu.
 

Hasan Aydın'ın mutlu günü

22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın'ın kızı
Eczacı Büşra Betül Aydın’ın Giresun Merkez Aydınlar Mahallesindeki (Özel Giresun Ada Hastanesi Yanı) 'Aydınlar Eczanesi'nin açılışını 23 Aralık Cuma günü saat 13.30 da düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi.Törene bir dizi açılışlar için Giresun'da bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'de katıldı.  Törende bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Canikli, "Bugün birlikte uzun bir süre siyaset yaptığımız,  bir süre memlekete hizmet ettiğimiz Hasan Aydın beyin kızının işyerinin açılışı vesilesiyle buradayız.  Bu işletmenin inşallah başta Hasan beyin ailesine kızımıza hayırlı olmasını hayırlı kazançlar için kapı açmasını temenni ediyorum.  Rabbim yardım etsin. Giresun’un sağlık alanında da katkı sağlayıcı bir şekilde faaliyetine hizmetine devam eder inşallah. Hayırlı olsun" dedi.Vali Karahan’da açılış töreninde yaptığı konuşmasında "Giresun bugün sağlık alanında bu mübarek Cuma günü güzel işler yapıldığının tescillendiği bir açılışlar dizisine şahitlik edecek inşallah. Hasan Beyin kızının eczanesiyle açılışı başlattık. İnşallah hayırlı olur. Hayırlı işler diliyoruz. Şifa olur. Giresun’umuz sağlıkta daha aktif söz sahibi bir il olacak. Bugünkü yapacağımız açılışlar ve nerdeyse hazır hale gelen açılışlarla beraber güzel günler göreceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu. Eczacı Büşra Betül Aydın’ın babası 22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın’da açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, "Bugün hastanemizin açılışı yapılacak. Emeği ve katkısı olana herkese candan teşekkür ediyorum. Açılacak eczanemizin de kızımıza, çalışanlarına ilimize, hayırlı olmasını dilerken hastalar içinde inşallah şifa vesilesi olur" ifadelerini kullandı. Açılış Kurdelesini;  Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi hanımefendi Hatice Canikli, 58.Hükümet Çevre Bakanı, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Vali Hasan Karahan ve eşi hanımefendi Şule Meral Karahan, 22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ecz. Büşra Betül Aydın birlikte kestiler.
22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın'ın kızı
Eczacı Büşra Betül Aydın’ın Giresun Merkez Aydınlar Mahallesindeki (Özel Giresun Ada Hastanesi Yanı) 'Aydınlar Eczanesi'nin açılışını 23 Aralık Cuma günü saat 13.30 da düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi.
Törene bir dizi açılışlar için Giresun'da bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'de katıldı.  
Törende bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Canikli, "Bugün birlikte uzun bir süre siyaset yaptığımız,  bir süre memlekete hizmet ettiğimiz Hasan Aydın beyin kızının işyerinin açılışı vesilesiyle buradayız.  Bu işletmenin inşallah başta Hasan beyin ailesine kızımıza hayırlı olmasını hayırlı kazançlar için kapı açmasını temenni ediyorum.  Rabbim yardım etsin. Giresun’un sağlık alanında da katkı sağlayıcı bir şekilde faaliyetine hizmetine devam eder inşallah. Hayırlı olsun" dedi.
Vali Karahan’da açılış töreninde yaptığı konuşmasında "Giresun bugün sağlık alanında bu mübarek Cuma günü güzel işler yapıldığının tescillendiği bir açılışlar dizisine şahitlik edecek inşallah. Hasan Beyin kızının eczanesiyle açılışı başlattık. İnşallah hayırlı olur. Hayırlı işler diliyoruz. Şifa olur. Giresun’umuz sağlıkta daha aktif söz sahibi bir il olacak. Bugünkü yapacağımız açılışlar ve nerdeyse hazır hale gelen açılışlarla beraber güzel günler göreceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu. 
Eczacı Büşra Betül Aydın’ın babası 22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın’da açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, "Bugün hastanemizin açılışı yapılacak. Emeği ve katkısı olana herkese candan teşekkür ediyorum. Açılacak eczanemizin de kızımıza, çalışanlarına ilimize, hayırlı olmasını dilerken hastalar içinde inşallah şifa vesilesi olur" ifadelerini kullandı. 
Açılış Kurdelesini;  Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi hanımefendi Hatice Canikli, 58.Hükümet Çevre Bakanı, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Vali Hasan Karahan ve eşi hanımefendi Şule Meral Karahan, 22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ecz. Büşra Betül Aydın birlikte kestiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.