GTB heyeti TBMM’de fındığı konuştu

GÜNDEM 18.07.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3257+ kez okundu.
 

GTB heyeti TBMM’de fındığı konuştu

Giresun Ticaret Borsası Meclisi Giresun Milletvekillerini ziyaret ederek fındığın ve fındık üreticilerinin sorunları ve geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundular.
Fındık Müzesi, lisanslı depoların yaygınlaştırılması, hediyelik fındık satış reyonları gibi konular hakkında milletvekilleri ile görüş alış verişinde bulunduklarını ifade eden heyet, bu vesile ile milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini de ilettiler. GTB heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. GTB Heyeti TBMM’de AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’yla bir araya geldiler.  
Giresun Ticaret Borsası Meclisi Giresun Milletvekillerini ziyaret ederek fındığın ve fındık üreticilerinin sorunları ve geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Fındık Müzesi, lisanslı depoların yaygınlaştırılması, hediyelik fındık satış reyonları gibi konular hakkında milletvekilleri ile görüş alış verişinde bulunduklarını ifade eden heyet, bu vesile ile milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini de ilettiler.

GTB heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

GTB Heyeti TBMM’de AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’yla bir araya geldiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.