‘Gönülden gönül’e köprüler kuracağız’

GÜNDEM 07.01.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3559+ kez okundu.
 

‘Gönülden gönül’e köprüler kuracağız’

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Çınarlar Mahallesi, Yeniyol Mevki ve Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Şenlikoğlu, vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyip, talep ve önerilerini tek tek not aldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Giresun’un belediyecilik anlamındaki sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Şenlikoğlu, bir kez daha gönül belediyeciliğine vurgu yaptı. ‘Gönülden gönül’e köprüler kurmak için bu yola çıktık’ diyen Şenlikoğlu, “Biz bu şehirde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak. Hemşerilerimize ‘İyi ki bu şehirde yaşıyorum’ düşüncesini, tüm ihtiyaçlarının giderildiği bir şehir duygusunun yerleştiği modern bir belediyecilik anlayışı oluşturmak istiyoruz. Bizim bu şehre dair çok güzel hayallerimiz, hedeflerimiz var. Giresun’umuzu artık tüm kurumları ile gelişen, iyi anılan ve cazibe merkezi olacak bir şehir olarak ileriye götürmek istiyoruz” dedi. 31 Mart seçimlerinin Giresun’un AK Belediyecilik ile buluşup yeniden dirilişin başlangıcı olması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Şenlikoğlu, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından inşallah doğup büyüdüğüm Giresun’umuzda hemşerilerime gönül birliğiyle hizmet etme bahtiyarlığını yaşayacağım. Giresun’umuz için hep birlikte el ele çalışacağız. Tüm imkânlarımız ile elimizden ne geliyorsa bu şehir için yapacağız. Rabbim nasip eder, hemşerilerimizde takdir buyururlarsa, şehrimizin hizmetkârı olacağım” diyerek sözlerine son verdi.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Çınarlar Mahallesi, Yeniyol Mevki ve Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Şenlikoğlu, vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyip, talep ve önerilerini tek tek not aldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Giresun’un belediyecilik anlamındaki sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Şenlikoğlu, bir kez daha gönül belediyeciliğine vurgu yaptı.

‘Gönülden gönül’e köprüler kurmak için bu yola çıktık’ diyen Şenlikoğlu, “Biz bu şehirde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak. Hemşerilerimize ‘İyi ki bu şehirde yaşıyorum’ düşüncesini, tüm ihtiyaçlarının giderildiği bir şehir duygusunun yerleştiği modern bir belediyecilik anlayışı oluşturmak istiyoruz. Bizim bu şehre dair çok güzel hayallerimiz, hedeflerimiz var. Giresun’umuzu artık tüm kurumları ile gelişen, iyi anılan ve cazibe merkezi olacak bir şehir olarak ileriye götürmek istiyoruz” dedi.

31 Mart seçimlerinin Giresun’un AK Belediyecilik ile buluşup yeniden dirilişin başlangıcı olması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Şenlikoğlu, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından inşallah doğup büyüdüğüm Giresun’umuzda hemşerilerime gönül birliğiyle hizmet etme bahtiyarlığını yaşayacağım. Giresun’umuz için hep birlikte el ele çalışacağız. Tüm imkânlarımız ile elimizden ne geliyorsa bu şehir için yapacağız. Rabbim nasip eder, hemşerilerimizde takdir buyururlarsa, şehrimizin hizmetkârı olacağım” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.