Giresunspor, galip gelmek istiyor

SPOR 24.01.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2634+ kez okundu.
 

Giresunspor, galip gelmek istiyor

Spor Toto 1.Ligde 27 Ocak Pazar günü Osmanlıspor'u konuk edecek Giresunspor’un teknik direktörü Ümit Özat, Ankara temsilcisini eli boş göndermek istiyor.
Giresunspor, Osmanlıspor ile27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Giresun Atatürk stadın karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Sakarya Bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcıları İstanbul bölgesinden Bahtiyar Birinci, Kocaeli bölgesinden Cem Özbay ve Antalya bölgesinden Murat Erdoğan olarak belirlendi. Osmanlıspor'un ligin iyi takımlarından olduğunu söyleyen Ümit Özat, "Bana göre, sezona çok kötü ve şansız başlayan ama bu ligin bence en iyi takımından birisiyle oynayacağız. Bulunduğu yer bende daha da yukarda olmalıydı. Zor bir maç olacak. Her maç zor, puan her maçta önemli. Savunma üzerine çalışıyoruz. Zor gol yiyen bir takım yapma üzerine çalışıyoruz tabi bunun yanında da gol atmayı becerebilmemiz lazım" dedi..
Spor Toto 1.Ligde 27 Ocak Pazar günü Osmanlıspor'u konuk edecek Giresunspor’un teknik direktörü Ümit Özat, Ankara temsilcisini eli boş göndermek istiyor.

Giresunspor, Osmanlıspor ile27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Giresun Atatürk stadın karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Sakarya Bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcıları İstanbul bölgesinden Bahtiyar Birinci, Kocaeli bölgesinden Cem Özbay ve Antalya bölgesinden Murat Erdoğan olarak belirlendi.

Osmanlıspor'un ligin iyi takımlarından olduğunu söyleyen Ümit Özat, "Bana göre, sezona çok kötü ve şansız başlayan ama bu ligin bence en iyi takımından birisiyle oynayacağız. Bulunduğu yer bende daha da yukarda olmalıydı. Zor bir maç olacak. Her maç zor, puan her maçta önemli. Savunma üzerine çalışıyoruz. Zor gol yiyen bir takım yapma üzerine çalışıyoruz tabi bunun yanında da gol atmayı becerebilmemiz lazım" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.