GİRESUNSPOR, ADANASPOR’U KONUK EDİYOR

SPOR 19.10.2020 - 16:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2786+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, ADANASPOR’U KONUK EDİYOR

TFF 1. Lig’de 5. Haftayı bir puanla kapatan Giresunspor’da gözler Çarşamba günü (yarın) Giresun Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da Adanaspor ile oynayacağı maça çevrildi.
Yeşil beyazlılar Pazar günü de deplasmanda Altay’a konuk olacak. Gözünü üst sıralara diken çotanaklar bu periyodu en az hasarla atmayı hedefliyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil beyazlılar’da teknik direktör Hakan Keleş, Boluspor maçının 11’ini Ankaraspor karşısında da değiştirmeyerek sahada aynı kadro ile mücadele etti. Çotanaklar sahaya, kalede Tolgahan Acar savunmada Hayrullah Bilazer, Mamadou Diarra, Sadi Karaduman, Hüsamettin Tut, orta alanda Mehmet Taş, Traore, Nalepa, sol kanatta Caner Hüseyin Bağ, sağ kanatta Eren Tozlu ileride ise İbrahima Balde forma giymişti. Teknik Hoca hakan Keleş Adanaspor ‘karşılaşmasına da aynı kadro ile çıkacağı düşünülüyor’ Keleş oyuncularını uyararak basit hatalardan kaçmalarını ve galibiyet odaklı mücadele etmelerini istiyor. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Onur Özütoprak yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Ardahan Bölgesi’nden Doğu Yılmaz atandı. 21 Ekim 2020 Çarşamba günü TFF 1.Ligde Giresunspor, Adanaspor’u konuk ederken diğer karşılaşmalarda şu şekilde oynanacak; 16.00 Adana Demirspor-Ümraniyespor (5 Ocak Fatih Terim), 19.00 Balıkesirspor-Beypiliç Boluspor (Balıkesir Atatürk), 19.00 Altınordu-Altay (Bornova Aziz Kocaoğlu)
TFF 1. Lig’de 5. Haftayı bir puanla kapatan Giresunspor’da gözler Çarşamba günü (yarın) Giresun Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da Adanaspor ile oynayacağı maça çevrildi.

Yeşil beyazlılar Pazar günü de deplasmanda Altay’a konuk olacak. Gözünü üst sıralara diken çotanaklar bu periyodu en az hasarla atmayı hedefliyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil beyazlılar’da teknik direktör Hakan Keleş, Boluspor maçının 11’ini Ankaraspor karşısında da değiştirmeyerek sahada aynı kadro ile mücadele etti. Çotanaklar sahaya, kalede Tolgahan Acar savunmada Hayrullah Bilazer, Mamadou Diarra, Sadi Karaduman, Hüsamettin Tut, orta alanda Mehmet Taş, Traore, Nalepa, sol kanatta Caner Hüseyin Bağ, sağ kanatta Eren Tozlu ileride ise İbrahima Balde forma giymişti. Teknik Hoca hakan Keleş Adanaspor ‘karşılaşmasına da aynı kadro ile çıkacağı düşünülüyor’ Keleş oyuncularını uyararak basit hatalardan kaçmalarını ve galibiyet odaklı mücadele etmelerini istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Onur Özütoprak yönetecek.

Saat 13.30’da başlayacak maçta Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak.

Maçın dördüncü hakemi olarak da Ardahan Bölgesi’nden Doğu Yılmaz atandı.

21 Ekim 2020 Çarşamba günü TFF 1.Ligde Giresunspor, Adanaspor’u konuk ederken diğer karşılaşmalarda şu şekilde oynanacak; 16.00 Adana Demirspor-Ümraniyespor (5 Ocak Fatih Terim), 19.00 Balıkesirspor-Beypiliç Boluspor (Balıkesir Atatürk), 19.00 Altınordu-Altay (Bornova Aziz Kocaoğlu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.