Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği 70 yaşında

KÜLTÜR 22.12.2016 - 10:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3102+ kez okundu.
 

Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği 70 yaşında

Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneğinin 70. Kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Törende 70. yıl pastası kesilerek, derneğin bugüne gelmesine emeği geçmiş eski başkanlara, dernekle yaşıt avcılık hayatı olan avcılara, ilçe av dernekleri başkanlarına, Karadeniz Av Doğa Federasyon Başkanı Kadir Engin ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban’a teşekkür plaketi takdim edildi. Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin 70. Kuruluş yıldönümü töreninde konuşan Dernek Başkanı İlker Yaraman, temel amaçlarının her yönüyle güçlü bir derneğe sahip olmak olduğunu söyledi.Yaraman, "Güçlü olmak için herkesin bildiği gibi en önemli unsurlardan bir tanesi dernek bütçesidir. An itibariyle hiçbir kurum ve kuruluşa borcu olmayan, bankada mevduatı olan bir dernektir ve daha da güçlenecektir. Sosyalleşmenin ve üyelere iyi imkanlar sağlayabilmenin en önemli göstergelerinden birisi dernek lokalidir. Giresun avcılarını daha sosyal bir hale getirecek olan aileleriyle kalabilecekleri, gerektiğinde misafirlerini ağırlayabilecekleri yeni lokal binamıza kısmetse 2017 yıkı içinde taşınmış olacağı. Diğer bir amacımız ise düzensiz olan dernek kayıtlarımız düzenlenerek güncellenmesiydi. Kısmetse 2017’nin 6. ayına kadar 1946’dan bu yana tutulan bütün kayıtlar güncellenmiş olacaktır" dedi.
Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneğinin 70. Kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Törende 70. yıl pastası kesilerek, derneğin bugüne gelmesine emeği geçmiş eski başkanlara, dernekle yaşıt avcılık hayatı olan avcılara, ilçe av dernekleri başkanlarına, Karadeniz Av Doğa Federasyon Başkanı Kadir Engin ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban’a teşekkür plaketi takdim edildi. 
Giresun Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin 70. Kuruluş yıldönümü töreninde konuşan Dernek Başkanı İlker Yaraman, temel amaçlarının her yönüyle güçlü bir derneğe sahip olmak olduğunu söyledi.
Yaraman, "Güçlü olmak için herkesin bildiği gibi en önemli unsurlardan bir tanesi dernek bütçesidir. An itibariyle hiçbir kurum ve kuruluşa borcu olmayan, bankada mevduatı olan bir dernektir ve daha da güçlenecektir. Sosyalleşmenin ve üyelere iyi imkanlar sağlayabilmenin en önemli göstergelerinden birisi dernek lokalidir. Giresun avcılarını daha sosyal bir hale getirecek olan aileleriyle kalabilecekleri, gerektiğinde misafirlerini ağırlayabilecekleri yeni lokal binamıza kısmetse 2017 yıkı içinde taşınmış olacağı. Diğer bir amacımız ise düzensiz olan dernek kayıtlarımız düzenlenerek güncellenmesiydi. Kısmetse 2017’nin 6. ayına kadar 1946’dan bu yana tutulan bütün kayıtlar güncellenmiş olacaktır" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.