GİRESUN TAMGA EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

GÜNDEM 21.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2823+ kez okundu.
 

GİRESUN TAMGA EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği tarafından 2.si düzenlenen Eğitim ve Tatbikat Kampı, Derneğin Kurucusu ve Genel Başkanı Yağız Kızılkaya başkanlığında 17-18-19 Temmuz tarihlerinde, Ankara’da gerçekleştirildi.
Genel Merkez Başkanlık birimlerinin ve Giresun İli temsilen, İl Amiri Çiğdem Yılmaz ve ekibinin hazır bulunduğu doğa kampı, İl Amirleri ve ekiplerinin katılımıyla 17 Temmuz Cuma günü Ankara-Kızılcahamam Şahinler Tabiat Parkında başladı. Yapılan eğitimde; 1-Doğada çadır kurma teknikleri, kamp düzeni, Temel kampçılık bilgileri. 2-İlkyardım eğitimi, 3-Harita, pusula, yön tayini, 4-Afet durumunda konuşlanma, planlama, 5- Harekat, haberleşme, intikal, donanım konularında eğitimler verildi. Arama Kurtarmaya yönelik geniş katılımlı bir Eğitim Tatbikatının yanısıra, Tamga Arama Kurtarma Ulaştırma Birimlerince, arazide araçlı intikal ve ulaştırma tatbikatınında gerçekleştirildiği kampa, Üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  Giresun TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği İl Amiri Çiğdem Yılmaz; ‘Türkiye geneli katılımıyla, gece ve gündüz gerçekleştirilen eğitim ve tatbikat programlarıyla, afet ve afet sonrası arama ve kurtarma konularında, alanında uzman isimlerce verilen eğitim ve tatbikatları içeren etkinliğin, gelecek dönem etkinlikleri için bir basamak, Ülkemiz için afet ve sonrasını içeren farkındalığın arttırılmasında takdire şayan bir örnek teşkil ettiği görüldü... Her şart ve koşulda, Türk Milletinin ve soydaşlarının yanında olduğunu ifade eden Tamga Derneği Genel Başkanı Sn.Yağız Kızılkaya’yı, Merkez, Bölge ve İl Amirlerini ve tüm gönüllü katılımcıları emek ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarı ve kolaylık diliyoruz’
TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği tarafından 2.si düzenlenen Eğitim ve Tatbikat Kampı, Derneğin Kurucusu ve Genel Başkanı Yağız Kızılkaya başkanlığında 17-18-19 Temmuz tarihlerinde, Ankara’da gerçekleştirildi.

Genel Merkez Başkanlık birimlerinin ve Giresun İli temsilen, İl Amiri Çiğdem Yılmaz ve ekibinin hazır bulunduğu doğa kampı, İl Amirleri ve ekiplerinin katılımıyla 17 Temmuz Cuma günü Ankara-Kızılcahamam Şahinler Tabiat Parkında başladı.

Yapılan eğitimde; 1-Doğada çadır kurma teknikleri, kamp düzeni, Temel kampçılık bilgileri. 2-İlkyardım eğitimi, 3-Harita, pusula, yön tayini, 4-Afet durumunda konuşlanma, planlama, 5- Harekat, haberleşme, intikal, donanım konularında eğitimler verildi.

Arama Kurtarmaya yönelik geniş katılımlı bir Eğitim Tatbikatının yanısıra, Tamga Arama Kurtarma Ulaştırma Birimlerince, arazide araçlı intikal ve ulaştırma tatbikatınında gerçekleştirildiği kampa, Üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 

Giresun TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği İl Amiri Çiğdem Yılmaz; ‘Türkiye geneli katılımıyla, gece ve gündüz gerçekleştirilen eğitim ve tatbikat programlarıyla, afet ve afet sonrası arama ve kurtarma konularında, alanında uzman isimlerce verilen eğitim ve tatbikatları içeren etkinliğin, gelecek dönem etkinlikleri için bir basamak, Ülkemiz için afet ve sonrasını içeren farkındalığın arttırılmasında takdire şayan bir örnek teşkil ettiği görüldü... Her şart ve koşulda, Türk Milletinin ve soydaşlarının yanında olduğunu ifade eden Tamga Derneği Genel Başkanı Sn.Yağız Kızılkaya’yı, Merkez, Bölge ve İl Amirlerini ve tüm gönüllü katılımcıları emek ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarı ve kolaylık diliyoruz’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.