‘Gelmeyen hizmetleri getireceğiz’

GÜNDEM 07.01.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3711+ kez okundu.
 

‘Gelmeyen hizmetleri getireceğiz’

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtar adayı olan emekli belediye personeli Oğuzhan Güner,
Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak bir basın toplantısı yaptı. Azalarını tanıtarak projelerini açıklayan Muhtar Adayı Güner, Yavuz Pide’de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında, “Ben 27 yıl boyunca Bulancak Belediyesinde muhtarlarımızın sorunlarını yakından takip ettim. Emekli olduktan sonra da ikamet ettiğim Toprakdeğirmeni Mahallesi içinde muhtar adayı oldum. İlçemizin hizmet almayan tek mahallesi olan mahallemiz de yaptığım görüşmeler neticesinde aday olmaya karar verdim. Çok sayıda eksik tespit ederek bunların çözülmesi için projeler hazırladım. Aza arkadaşlarım ile de sıkı bir çalışma yaparak seçimlere gireceğim” dedi. Aza adaylarını tanıtan Güner, “Burak Özkan, Samet Yavuz, İdris Çolakoğlu ve Eda Karaahmet azalarımla iyi bir ekip olduk” diye konuştu.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtar adayı olan emekli belediye personeli Oğuzhan Güner,

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak bir basın toplantısı yaptı. Azalarını tanıtarak projelerini açıklayan Muhtar Adayı Güner, Yavuz Pide’de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında, “Ben 27 yıl boyunca Bulancak Belediyesinde muhtarlarımızın sorunlarını yakından takip ettim. Emekli olduktan sonra da ikamet ettiğim Toprakdeğirmeni Mahallesi içinde muhtar adayı oldum. İlçemizin hizmet almayan tek mahallesi olan mahallemiz de yaptığım görüşmeler neticesinde aday olmaya karar verdim. Çok sayıda eksik tespit ederek bunların çözülmesi için projeler hazırladım. Aza arkadaşlarım ile de sıkı bir çalışma yaparak seçimlere gireceğim” dedi.

Aza adaylarını tanıtan Güner, “Burak Özkan, Samet Yavuz, İdris Çolakoğlu ve Eda Karaahmet azalarımla iyi bir ekip olduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.