‘Duroğlu’nda hizmete devam desteği’

GÜNDEM 29.01.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2534+ kez okundu.
 

‘Duroğlu’nda hizmete devam desteği’

AK Parti Duroğlu Belde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve açıklandığı günden bu yana çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İbrahim Dere,
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Duroğlu mevcut Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan ile birlikte beldede seçim çalışmalarını sürdürdüler. Başkan Adayı Dere, “Duroğlu beldemiz için projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan destek sözü almaya devam ediyoruz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Aydın ve mevcut Başkan Kılıçarslan’da Duroğlu’nda hizmetlerin devamı için Başkan Adayı İbrahim Dere için vatandaşlardan destek sözü istediler.
AK Parti Duroğlu Belde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve açıklandığı günden bu yana çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İbrahim Dere,

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Duroğlu mevcut Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan ile birlikte beldede seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Başkan Adayı Dere, “Duroğlu beldemiz için projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan destek sözü almaya devam ediyoruz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Aydın ve mevcut Başkan Kılıçarslan’da Duroğlu’nda hizmetlerin devamı için Başkan Adayı İbrahim Dere için vatandaşlardan destek sözü istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.