Desteğin karşılığı hizmet olarak dönüyor

GÜNDEM 24.04.2019 - 16:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3464+ kez okundu.
 

Desteğin karşılığı hizmet olarak dönüyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Keşap halkının yeniden desteğini alarak bir 5 yıl daha belediye başkanlığına seçilen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, sağlanan desteğin karşılığını hizmet olarak sunmaya devam ediyor.
Keşap Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte ilçede alt ve üst yapı hizmetlerinin hızını artırdı. Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün talimatı doğrultusnda, başta yol sorunları olmak üzere Keşap'ın tüm sorunlarının çözümünü hedefleyen Keşap Belediyesi Fen İşleri ekipleri Fındıklı Mahallesi Düz Bahçe Gönep ve Karabedir Mahallesi Çukurköy mevkiinde betonlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Başkan Emür, yaptığı açıklamada hiçbir mahallenin asfalt ve betonsuz kalmaması için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. "Yapılan betonlama çalışmaları ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor" diyen Emür, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fen işleri ekiplerimiz Fındıklı Mahallesi Düz Bahçe Gönep ve Karabedir Mahallesi Çukurköy mevkiin de betonlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Yol standartları yapılan çalışmalarla her geçen gün daha da iyiye gidiyor, ulaşım kalitesi daha da artıyor" dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Keşap halkının yeniden desteğini alarak bir 5 yıl daha belediye başkanlığına seçilen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, sağlanan desteğin karşılığını hizmet olarak sunmaya devam ediyor.

Keşap Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte ilçede alt ve üst yapı hizmetlerinin hızını artırdı.

Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün talimatı doğrultusnda, başta yol sorunları olmak üzere Keşap'ın tüm sorunlarının çözümünü hedefleyen Keşap Belediyesi Fen İşleri ekipleri Fındıklı Mahallesi Düz Bahçe Gönep ve Karabedir Mahallesi Çukurköy mevkiinde betonlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Başkan Emür, yaptığı açıklamada hiçbir mahallenin asfalt ve betonsuz kalmaması için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

"Yapılan betonlama çalışmaları ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor" diyen Emür, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fen işleri ekiplerimiz Fındıklı Mahallesi Düz Bahçe Gönep ve Karabedir Mahallesi Çukurköy mevkiin de betonlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Yol standartları yapılan çalışmalarla her geçen gün daha da iyiye gidiyor, ulaşım kalitesi daha da artıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.