Depo'daki patlama Bulancak'ı salladı

ASAYİŞ 30.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2368+ kez okundu.
 

Depo'daki patlama Bulancak'ı salladı

Bulancak'ta bir elektrikçinin malzeme deposunda Çarşamba günü gece yarısı meydana gelen patlama Bulancak'ta büyük bir korkuya sebep oldu.
Bulancak İhsaniye Mahallesi Züfer Eriş Sokakta bir kişiye ait işyeri deposundaki elektrik malzemelerinin gece yarısı sebebi henüz tespit edilemeyen yangın ve sonrasında ki patlama çevredeki dükkan ve evlerde büyük hasara yol açtı. Sabah saatlerine doğru 02.00'dan sonra depoda önce yangın başladığı ve ardından yaşanan patlama ile çevredeki dükkan ve evlerde büyük hasar meydana geldiği öğrenildi. Olay sonrası olay yerine gelen emniyet ve itfaiye ekipleri gerekli tedbirleri alarak olay mahallinde ilk incelemeleri yaptı. Olayın ardından sabah saatlerinde olay yerine gelen Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, olay hakkında bilgi aldılar. Vatandaşlarla da görüşen yetkililer gerekli desteğin sağlanacağını ve olayın incelenmesi içinde özel teknik inceleme ekiplerinin yapacağı çalışmalar sonrası bir açıklama yapılacağını ifade ettiler. Patlamada civarda bulunan 15'e yakın işyeri ve dükkan ile 20'den fazla evde hasar meydana geldi.   Perşembe günü olay yerine gelen özel ekibin detaylı bir inceleme yaptığı öğrenilirken, patlamanın nasıl olduğuna dair bulguların bir kaç gün içinde belli olacağı belirtildi. Edindiğimiz bilgilere göre depodaki yangın sonrası elektrik malzemelerinin gaz sıkışması sonucu patladığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili geniş bir soruşturmanın devam ettiği belirtildi.            
Bulancak'ta bir elektrikçinin malzeme deposunda Çarşamba günü gece yarısı meydana gelen patlama Bulancak'ta büyük bir korkuya sebep oldu.

Bulancak İhsaniye Mahallesi Züfer Eriş Sokakta bir kişiye ait işyeri deposundaki elektrik malzemelerinin gece yarısı sebebi henüz tespit edilemeyen yangın ve sonrasında ki patlama çevredeki dükkan ve evlerde büyük hasara yol açtı. Sabah saatlerine doğru 02.00'dan sonra depoda önce yangın başladığı ve ardından yaşanan patlama ile çevredeki dükkan ve evlerde büyük hasar meydana geldiği öğrenildi. Olay sonrası olay yerine gelen emniyet ve itfaiye ekipleri gerekli tedbirleri alarak olay mahallinde ilk incelemeleri yaptı.

Olayın ardından sabah saatlerinde olay yerine gelen Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, olay hakkında bilgi aldılar. Vatandaşlarla da görüşen yetkililer gerekli desteğin sağlanacağını ve olayın incelenmesi içinde özel teknik inceleme ekiplerinin yapacağı çalışmalar sonrası bir açıklama yapılacağını ifade ettiler. Patlamada civarda bulunan 15'e yakın işyeri ve dükkan ile 20'den fazla evde hasar meydana geldi.  

Perşembe günü olay yerine gelen özel ekibin detaylı bir inceleme yaptığı öğrenilirken, patlamanın nasıl olduğuna dair bulguların bir kaç gün içinde belli olacağı belirtildi. Edindiğimiz bilgilere göre depodaki yangın sonrası elektrik malzemelerinin gaz sıkışması sonucu patladığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili geniş bir soruşturmanın devam ettiği belirtildi.            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.