Deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz

SPOR 23.09.2016 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2932+ kez okundu.
 

Deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup takımlarından olan 1926 Bulancakspor ligde ilk sınavının vermeye hazırlanıyor.
İlk maçta  bu Pazar günü  ilk deplasman maçına çıkacak olan 1926 Bulancakspor deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.Konu hakkında  bilgi veren tecrübeli 1926 Bulancakspor  teknik direktörü Erdem Çöten, "Bu sezon ilk maçımıza ve ilk deplasman maçına çıkıyoruz.  Rakibimiz olan Turhalspor kapalı bir kutu onun için sahada görev vereceğimi futbolcular  sahada iyi bir şeklide  futbol oynayarak başarılarının ortaya koyacaklarına sonuna kadar inanıyorum.  Hedefimiz deplasmandan 3 puanla dönmek ve bizi desteklemeye gelen taraftarlarını yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.Pazar günü saat 15:00’da oynanacak olan Turhalspor -1926 Bulancakspor maçına tüm taraftarlar davet edildi. 
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup takımlarından olan 1926 Bulancakspor ligde ilk sınavının vermeye hazırlanıyor.
İlk maçta  bu Pazar günü  ilk deplasman maçına çıkacak olan 1926 Bulancakspor deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Konu hakkında  bilgi veren tecrübeli 1926 Bulancakspor  teknik direktörü Erdem Çöten, "Bu sezon ilk maçımıza ve ilk deplasman maçına çıkıyoruz.  Rakibimiz olan Turhalspor kapalı bir kutu onun için sahada görev vereceğimi futbolcular  sahada iyi bir şeklide  futbol oynayarak başarılarının ortaya koyacaklarına sonuna kadar inanıyorum.  Hedefimiz deplasmandan 3 puanla dönmek ve bizi desteklemeye gelen taraftarlarını yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.
Pazar günü saat 15:00’da oynanacak olan Turhalspor -1926 Bulancakspor maçına tüm taraftarlar davet edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.