‘Cumhuriyet Üniversitesi maçını alacağız’

SPOR 06.02.2020 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3790+ kez okundu.
 

‘Cumhuriyet Üniversitesi maçını alacağız’

1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Adil Tozlu, Pazar günü oynayacakları Cumhuriyet Üniversitesi maçını almak zorunda olduklarını söyledi.
Tozlu, deplasmanda Görelespor galibiyetinden sonra bu maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını kaydetti. Tozlu, “Sahada iyi bir takım ruhu var, onu görebiliyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi grupta son saniyeye kadar mücadele eden takımların bir tanesi. Çok uzun bir yol var. Zor günler var. Ligin sonunda baraj maçına kalmadan ligi tamamlarız inşallah. Bu nedenle Cumhuriyet Üniversitesi maçına çıkıp onun da almak zorundayız. Hepsinin kazanmaktan başka çaremiz yok. Her takım sahaya kazanmak için çıkar. Bizde kazanmak için çıkacağız. Maçın 90 ve artı dakikaların olduğunu unutmayacağız. Görelespor galibiyetini taçlandırmak için bu maçı da almak durumundayız. Takımıma güveniyorum. Yeterki taraftarlar bizi yalnız bırakmasın” dedi.
1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Adil Tozlu, Pazar günü oynayacakları Cumhuriyet Üniversitesi maçını almak zorunda olduklarını söyledi.

Tozlu, deplasmanda Görelespor galibiyetinden sonra bu maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını kaydetti.

Tozlu, “Sahada iyi bir takım ruhu var, onu görebiliyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi grupta son saniyeye kadar mücadele eden takımların bir tanesi. Çok uzun bir yol var. Zor günler var. Ligin sonunda baraj maçına kalmadan ligi tamamlarız inşallah. Bu nedenle Cumhuriyet Üniversitesi maçına çıkıp onun da almak zorundayız. Hepsinin kazanmaktan başka çaremiz yok. Her takım sahaya kazanmak için çıkar. Bizde kazanmak için çıkacağız. Maçın 90 ve artı dakikaların olduğunu unutmayacağız. Görelespor galibiyetini taçlandırmak için bu maçı da almak durumundayız. Takımıma güveniyorum. Yeterki taraftarlar bizi yalnız bırakmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.