CHP tek adamlığa karşı...

SİYASET 27.12.2016 - 09:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1889+ kez okundu.
 

CHP tek adamlığa karşı...

CHP Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve...
...danışma meclisi toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 5 saat süren toplantının ana gündemini Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi oluşturdu.Toplantı, İl Başkanı Necati Tığlı’nın açış konuşmasıyla başladı. Başkan Tığlı, terör nedeniyle yaşananlara değindikten sonra 'Ne darbe, ne diktatörlük; tam demokrasi ve bağımsız bir Türkiye istiyoruz. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz' dedi.Ardından söz alan katılımcılar, CHP politikaları, genel ve yerel siyasetin gündemine ilişkin açıklamalar yaptılar, kendi çalışmaları hakkında bilgilere vererek kurula öneriler sundular.Toplantıya, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu başkanları ve yöneticileri, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleriyle, önceki milletvekilleri, il-ilçe başkanları, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve kalabalık bir partili gurubunun yanı sıra;  CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da katıldı. 
CHP Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve...
...danışma meclisi toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 5 saat süren toplantının ana gündemini Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi oluşturdu.
Toplantı, İl Başkanı Necati Tığlı’nın açış konuşmasıyla başladı. Başkan Tığlı, terör nedeniyle yaşananlara değindikten sonra 'Ne darbe, ne diktatörlük; tam demokrasi ve bağımsız bir Türkiye istiyoruz. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz' dedi.
Ardından söz alan katılımcılar, CHP politikaları, genel ve yerel siyasetin gündemine ilişkin açıklamalar yaptılar, kendi çalışmaları hakkında bilgilere vererek kurula öneriler sundular.
Toplantıya, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu başkanları ve yöneticileri, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleriyle, önceki milletvekilleri, il-ilçe başkanları, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve kalabalık bir partili gurubunun yanı sıra;  CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da katıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.