Bulut ailesinin acı günü

VEFAT 12.10.2017 - 14:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2909+ kez okundu.
 

Bulut ailesinin acı günü

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak esnaflarından Mürsel Bulut'un da babası olan Akif Bulut(86) 10 Ekim Salı günü Karağaç köyündeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
Rahatsızlığı sonrası Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılan Hacı Akif Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karaağaç köyünden Bulutlar'dan Ali, Emine, Sultan, ilçe esnafı Mürsel, Şenol Bulut'un babaları olan Akif Bulut'un cenazesi 11 Ekim Çarşamba günü Bulancak Sarayburnu Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Karağaç Köyünde aile kabristanlığında toprağa verildi. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, okul müdürleri, öğretmenler ile vatandaşlarda katıldı. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak esnaflarından Mürsel Bulut'un da babası olan Akif Bulut(86) 10 Ekim Salı günü Karağaç köyündeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı sonrası Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılan Hacı Akif Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karaağaç köyünden Bulutlar'dan Ali, Emine, Sultan, ilçe esnafı Mürsel, Şenol Bulut'un babaları olan Akif Bulut'un cenazesi 11 Ekim Çarşamba günü Bulancak Sarayburnu Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Karağaç Köyünde aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, okul müdürleri, öğretmenler ile vatandaşlarda katıldı. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.