Bulancak’ta KGS 24 saat takipte

GÜNDEM 07.02.2019 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2840+ kez okundu.
 

Bulancak’ta KGS 24 saat takipte

Son yıllarda şehir güvenliği konusunda teknolojinin gelişmiş sistemlerin devreye girmesi ile birlikte kent merkezleri daha güvenli olmaya devam ediyor.
Giresun ve ilçelerinde de bir süre önce başlayan Kent Güvenliği Sistemi(KGS) Bulancak’ta kullanılmaya başlandı. Mobeselerin ilçe içinde kurulmasından sonra 24 saat canlı yayın ile şehirdeki önemli noktaları takip eden KGS’nin işleyişi hakkında Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin’e Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü KGS odasında İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve KGS personeli tarafından bilgi verildi. KGS’nin 24 saat ilçe genelindeki kameralardan görüntü aldığı ve geriye dönük olarak ta kayıtların korunduğu ifade edilerek, ilçe genelindeki trafik denetimi, önemli noktaların takibi, şüpheli durumların anında ekiplere bildirilip olaylara müdahalenin hızla yapıldığı belirtilerek, daha fazla noktayı takip etmek içinde KGS’nin kurulması içinde çalışmaların yapıldığı belirtildi.
Son yıllarda şehir güvenliği konusunda teknolojinin gelişmiş sistemlerin devreye girmesi ile birlikte kent merkezleri daha güvenli olmaya devam ediyor.

Giresun ve ilçelerinde de bir süre önce başlayan Kent Güvenliği Sistemi(KGS) Bulancak’ta kullanılmaya başlandı.

Mobeselerin ilçe içinde kurulmasından sonra 24 saat canlı yayın ile şehirdeki önemli noktaları takip eden KGS’nin işleyişi hakkında Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin’e Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü KGS odasında İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve KGS personeli tarafından bilgi verildi.

KGS’nin 24 saat ilçe genelindeki kameralardan görüntü aldığı ve geriye dönük olarak ta kayıtların korunduğu ifade edilerek, ilçe genelindeki trafik denetimi, önemli noktaların takibi, şüpheli durumların anında ekiplere bildirilip olaylara müdahalenin hızla yapıldığı belirtilerek, daha fazla noktayı takip etmek içinde KGS’nin kurulması içinde çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.