Bulancak’ta fetih kutlaması

GÜNDEM 29.05.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2770+ kez okundu.
 

Bulancak’ta fetih kutlaması

İstanbul’un Fethinin 566. Yıl için Bulancak’ta da Bulancak Anadolu Lisesi’nin düzenlediği program ile kutlandı.
Bulancak Anadolu Lisesi’nin hazırladığı kutlama programı 29 Mayıs Çarşamba günü Bulancak İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda yapıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. günün anlamını ve önemini belirten konuşmadan sonra BAL öğrencilerinin okuduğu “Fetihle Fatih” şiir okundu. “İstanbul’un Fethi” adlı videonun gösteriminden sonra da BAL öğrenci korosu Oratoryo ile fetih marşı seslendirdi. Bulancak Belediyesi Mehter ekibinin gösterisi de büyük bir ilgi gördü. İstanbul’un Fethi ile ilgili Bulancak’ta ilçe genelinde okullarda yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara ödüllerini Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdür Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi.  Programa İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, İlçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, AK parti yönetim kurulu üyesi Cafer Tatlı, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.        
İstanbul’un Fethinin 566. Yıl için Bulancak’ta da Bulancak Anadolu Lisesi’nin düzenlediği program ile kutlandı.

Bulancak Anadolu Lisesi’nin hazırladığı kutlama programı 29 Mayıs Çarşamba günü Bulancak İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. günün anlamını ve önemini belirten konuşmadan sonra BAL öğrencilerinin okuduğu “Fetihle Fatih” şiir okundu. “İstanbul’un Fethi” adlı videonun gösteriminden sonra da BAL öğrenci korosu Oratoryo ile fetih marşı seslendirdi. Bulancak Belediyesi Mehter ekibinin gösterisi de büyük bir ilgi gördü. İstanbul’un Fethi ile ilgili Bulancak’ta ilçe genelinde okullarda yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara ödüllerini Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdür Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi.  Programa İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, İlçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, AK parti yönetim kurulu üyesi Cafer Tatlı, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.