Bulancak Farkındalık Platformundan etkinlik

GÜNDEM 06.11.2019 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3098+ kez okundu.
 

Bulancak Farkındalık Platformundan etkinlik

Bulancak Farkındalık Platformu ilçe genelinde var olan sıkıntılar hakkında araçlara broşür dağıtımı etkinliği gerçekleştirdi.
6 Kasım Çarşamba günü hazırladıkları broşürlerinde engelli rampası ve entegre engelli ve bisiklet yoluna araç parkı ile ilgili dikkat edilmesi istedikleri konuları anlatan Bulancak Farkındalık Platformu ve Bulancak Gençlik Derneği ile birlikte dağıtım yaptı. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’da dağıtıma eşlik etti, çalışmalara destek oldu. Etkinliğe Bulancak Gençlik Derneği başkanı Süleyman Bayrak ve üyeleri katıldı. Broşürler Bulancak eski Cezaevi mevkinden başlayarak 15 Temmuz Caddesi üzerinden devam ederek, Bulancak meydanından geçerek pazar yerinde noktalandı. Broşürlerin dağıtımı 1 hafta boyunca ilçe genlinde devam edecek.
Bulancak Farkındalık Platformu ilçe genelinde var olan sıkıntılar hakkında araçlara broşür dağıtımı etkinliği gerçekleştirdi.

6 Kasım Çarşamba günü hazırladıkları broşürlerinde engelli rampası ve entegre engelli ve bisiklet yoluna araç parkı ile ilgili dikkat edilmesi istedikleri konuları anlatan Bulancak Farkındalık Platformu ve Bulancak Gençlik Derneği ile birlikte dağıtım yaptı. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’da dağıtıma eşlik etti, çalışmalara destek oldu.

Etkinliğe Bulancak Gençlik Derneği başkanı Süleyman Bayrak ve üyeleri katıldı. Broşürler Bulancak eski Cezaevi mevkinden başlayarak 15 Temmuz Caddesi üzerinden devam ederek, Bulancak meydanından geçerek pazar yerinde noktalandı. Broşürlerin dağıtımı 1 hafta boyunca ilçe genlinde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.