Bir toplumun asıl gücü, eğitimli neslidir

GÜNDEM 02.12.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2610+ kez okundu.
 

Bir toplumun asıl gücü, eğitimli neslidir

Saadet Partisi Kadın Kolları örnek bir çalışmaya imza attı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Gündoğdu, ”Geleceğin gençlerle birlikte geleceğine olan inancımız tamdır.
Elbette bir toplumun asıl gücü topu, tüfeği değil inanmış, eğitimli neslidir. Bu kampanya Saadet Partisi Kadın Kolları olarak ülkemiz genelinde her yıl 81il, 555 noktada gerçekleştirilmektedir. Bu yıl İlimiz için Alucra’mızdan Görele ilçemizde kadar 16 noktada halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi. Gerçekleştirdikleri anlamlı çalışma ile birlikte toplumda farkındalık oluşturmaya çalışarak 2 noktaya dikkat çekmek istediklerini ifade eden Başkan Gündoğdu, “Öncelikle gençlere ulaşarak okuma hususunda kendilerini destelemek, diğeri ise israfı ortadan kaldırmak. Dağıtılan kitaplarımızın birçoğu ilçemizde çalışma yapılarak toplanıp yeni sahipleriyle buluşturuluyor. Güzel çalışmaya imza atan öncelikle ilçe ekibimize ve katkılarını esirgemeyen Bulancak halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Emriye Yüksel ise, “Bu çalışmaya bizler her yıl il merkezimizde, köy okullarımız, güneydoğu ve doğu illerimizde kardeş okullarımızda gerçekleştirmeye çalışıyorduk. Bu gün Bulancak ilçemizde bu anlamlı çalışmaya imza atabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Katılım noktasında halkımızdan takdire şayan bir teveccüh aldık. Anlamlı projemizin 2. etabını mahallerimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Saadet Partisi Kadın Kolları örnek bir çalışmaya imza attı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Gündoğdu, ”Geleceğin gençlerle birlikte geleceğine olan inancımız tamdır.

Elbette bir toplumun asıl gücü topu, tüfeği değil inanmış, eğitimli neslidir. Bu kampanya Saadet Partisi Kadın Kolları olarak ülkemiz genelinde her yıl 81il, 555 noktada gerçekleştirilmektedir. Bu yıl İlimiz için Alucra’mızdan Görele ilçemizde kadar 16 noktada halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirdikleri anlamlı çalışma ile birlikte toplumda farkındalık oluşturmaya çalışarak 2 noktaya dikkat çekmek istediklerini ifade eden Başkan Gündoğdu, “Öncelikle gençlere ulaşarak okuma hususunda kendilerini destelemek, diğeri ise israfı ortadan kaldırmak. Dağıtılan kitaplarımızın birçoğu ilçemizde çalışma yapılarak toplanıp yeni sahipleriyle buluşturuluyor. Güzel çalışmaya imza atan öncelikle ilçe ekibimize ve katkılarını esirgemeyen Bulancak halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Emriye Yüksel ise, “Bu çalışmaya bizler her yıl il merkezimizde, köy okullarımız, güneydoğu ve doğu illerimizde kardeş okullarımızda gerçekleştirmeye çalışıyorduk. Bu gün Bulancak ilçemizde bu anlamlı çalışmaya imza atabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Katılım noktasında halkımızdan takdire şayan bir teveccüh aldık. Anlamlı projemizin 2. etabını mahallerimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.