‘Bir oydan ne olur demeyin’

GÜNDEM 11.03.2019 - 16:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3504+ kez okundu.
 

‘Bir oydan ne olur demeyin’

MHP Bulancak Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Dik ve Muhammet Demir gazetemizi ziyaret ederek Bulancaklı vatandaşlardan destek beklediklerini söylediler.
Seçim gezilerini hummalı bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Dik ve Demir, ekip arkadaşları ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini kaydettiler. Gazetemize konuşan Dik ve Demir, “Amacımız Bulancak Belediyesini almaktır. Bulancak’ta adil bir yönetim anlayışı içinde Bulancak halkına hizmet etmek istiyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde tüm Bulancaklı hemşehrilemizden destek bekliyoruz. Bir oydan ne olur demeyin, bir oyla kalbinizden geçen kişi hizmet etmek için Belediye yönetiminde yer alacaktır” dediler.
MHP Bulancak Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Dik ve Muhammet Demir gazetemizi ziyaret ederek Bulancaklı vatandaşlardan destek beklediklerini söylediler.

Seçim gezilerini hummalı bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Dik ve Demir, ekip arkadaşları ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini kaydettiler.

Gazetemize konuşan Dik ve Demir, “Amacımız Bulancak Belediyesini almaktır. Bulancak’ta adil bir yönetim anlayışı içinde Bulancak halkına hizmet etmek istiyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde tüm Bulancaklı hemşehrilemizden destek bekliyoruz. Bir oydan ne olur demeyin, bir oyla kalbinizden geçen kişi hizmet etmek için Belediye yönetiminde yer alacaktır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.