Başkan Yakar, Ballıca ve Bahçelievler’de

GÜNDEM 21.03.2019 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3607+ kez okundu.
 

Başkan Yakar, Ballıca ve Bahçelievler’de

Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın,
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Adaylarının katılımıyla sürdürülen mahalle toplantılarına devam ediyor. Giresunlu hemşerimiz Astsubay Burçin Damcı’nın, Şırnak’ta bölücü terör örgütünün hain tuzağı sonucu şehit düşmesi sebebi ile 20 Mart Çarşamba akşamı yapılan Ballıca ve Bahçelievler Mahalle toplantısında, müzik ve coşkulu karşılama seremonisi yapılmazken, İlçe Başkanı Yıldırım, Milletvekili Aydın ve Belediye Başkanı Yakar, konuşmalarına şehidimize rahmet dileyerek ve terör örgütünü kınayarak başladılar. Konuşmasında, tek sevdalarının Bulancak’a hizmet etmek olduğunu tekrarlayan Belediye Başkanı Yakar, “AK Belediyecilik hizmetlerinin şehrimizde ve gönüllerde yine devam etmesi için gece gündüz durmadan aynı aşk ve heyecanla koşturmaya devam ediyoruz/edeceğiz. Sizden de bunun devam edebilmesi için destek istiyoruz. Ben inanıyorum ki; sizlerde emaneti ehline teslim edecek, yürüdükleri yerde ot bitmeyenleri bir kez daha hayal kırıklığına uğratacaksınız” dedi.
Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın,

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Adaylarının katılımıyla sürdürülen mahalle toplantılarına devam ediyor.

Giresunlu hemşerimiz Astsubay Burçin Damcı’nın, Şırnak’ta bölücü terör örgütünün hain tuzağı sonucu şehit düşmesi sebebi ile 20 Mart Çarşamba akşamı yapılan Ballıca ve Bahçelievler Mahalle toplantısında, müzik ve coşkulu karşılama seremonisi yapılmazken, İlçe Başkanı Yıldırım, Milletvekili Aydın ve Belediye Başkanı Yakar, konuşmalarına şehidimize rahmet dileyerek ve terör örgütünü kınayarak başladılar.

Konuşmasında, tek sevdalarının Bulancak’a hizmet etmek olduğunu tekrarlayan Belediye Başkanı Yakar, “AK Belediyecilik hizmetlerinin şehrimizde ve gönüllerde yine devam etmesi için gece gündüz durmadan aynı aşk ve heyecanla koşturmaya devam ediyoruz/edeceğiz. Sizden de bunun devam edebilmesi için destek istiyoruz. Ben inanıyorum ki; sizlerde emaneti ehline teslim edecek, yürüdükleri yerde ot bitmeyenleri bir kez daha hayal kırıklığına uğratacaksınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.