Başkan Emür, gazetecileri unutmadı

GÜNDEM 09.01.2020 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3230+ kez okundu.
 

Başkan Emür, gazetecileri unutmadı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle 9 Ocak Perşembe Günü Şehr-i Yeşil’de basın toplantısı yaparak, gazetecilerin gününü kutladı.
Her yıl 10 Ocak’ta gazetecilerle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Emür, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada “Yaptığımız hizmetleri kamuoyuna lanse edebilmemiz için gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Sürekli basın çalışanları ile irtibat halinde olduğunu vurgulayan Başkan Emür, “Güzel bir ekip ile çalıma yapıyoruz. Fakat memleketimizde yaptığımız hizmetler ve çalışmaları basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna rahatlıkla aktarıyoruz. Bu nedenle gazetecilerimizle bu özel günde bir araya geldik. Hepinizin 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi. Daha sonra Başkan Emür, gazeteciler adına Gazeteciler Dernek Başkanı Bekir Bayram’a özel bir hediye takdim etti. Başkan Bayram ise, “Her yıl bu özel günde bizleri hatırlayan Başkanımız Mehmet Emür’e teşekkür ederiz. 10 Ocak bizler için sadece hatırlanma günüdür. Bu vesileyle bizleri unutmayan Başkan Emür’e gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle 9 Ocak Perşembe Günü Şehr-i Yeşil’de basın toplantısı yaparak, gazetecilerin gününü kutladı.

Her yıl 10 Ocak’ta gazetecilerle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Emür, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada “Yaptığımız hizmetleri kamuoyuna lanse edebilmemiz için gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sürekli basın çalışanları ile irtibat halinde olduğunu vurgulayan Başkan Emür, “Güzel bir ekip ile çalıma yapıyoruz. Fakat memleketimizde yaptığımız hizmetler ve çalışmaları basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna rahatlıkla aktarıyoruz. Bu nedenle gazetecilerimizle bu özel günde bir araya geldik. Hepinizin 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Emür, gazeteciler adına Gazeteciler Dernek Başkanı Bekir Bayram’a özel bir hediye takdim etti.

Başkan Bayram ise, “Her yıl bu özel günde bizleri hatırlayan Başkanımız Mehmet Emür’e teşekkür ederiz. 10 Ocak bizler için sadece hatırlanma günüdür. Bu vesileyle bizleri unutmayan Başkan Emür’e gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.