BAŞKAN AKSU, SANAYİ SİTESİ’NDE

GÜNDEM 24.12.2018 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2134+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKSU, SANAYİ SİTESİ’NDE

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehrimizin en önemli istihdam ve ekonomi kaynağından birisi olan Sanayi Sitesini ziyaret etti.
Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip, istişare toplantısı yaptı. Sanayi sitemizin bazı sorun ve taleplerini Kooperatif Başkanı Muammer Usta ve yönetici arkadaşlarla bir araya gelerek konuşup, neler yapabiliriz şeklinde görüşlerimizi beyan ettik diyen Başkan Aksu şunları söyledi; “Şehrimize büyük ekonomik kaynak sağlayan Sanayi Sitesi içerisinde yapılan bazı değişiklikle ve çalışmalar hakkında arkadaşlardan bilgiler aldık. Belediye olarak destek vereceğimiz konuları konuştuk. Daha öncelerde olduğu gibi her zaman sanayi esnafımızın yanında olduk, sorunları dinleyip çözümler ürettik. Beraber sorunları çözebiliriz. Burada istihdam sağlayan, emeği ile geleceğini kazanan esnaf ve sanatkârımızın daha iyi koşullara kavuşmasını istiyorum. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ise yaptığı konuşmada; “Belediye başkanımız göreve geldiği günden beri her zaman bizlerin yanında olmuştur. Sanayi Sitemizin ne gibi bir sorunu olmuş ise biz talep etmiş, kendisi de en kısa sürede yapılması için çalışma arkadaşlarına yetki vererek eksikliklerimizin giderilmesini sağlamıştır. Bugün ise kendisi ile bir araya gelip, yapacağımız bazı çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdik. Destek sözü aldık” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehrimizin en önemli istihdam ve ekonomi kaynağından birisi olan Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip, istişare toplantısı yaptı.

Sanayi sitemizin bazı sorun ve taleplerini Kooperatif Başkanı Muammer Usta ve yönetici arkadaşlarla bir araya gelerek konuşup, neler yapabiliriz şeklinde görüşlerimizi beyan ettik diyen Başkan Aksu şunları söyledi; “Şehrimize büyük ekonomik kaynak sağlayan Sanayi Sitesi içerisinde yapılan bazı değişiklikle ve çalışmalar hakkında arkadaşlardan bilgiler aldık. Belediye olarak destek vereceğimiz konuları konuştuk. Daha öncelerde olduğu gibi her zaman sanayi esnafımızın yanında olduk, sorunları dinleyip çözümler ürettik. Beraber sorunları çözebiliriz. Burada istihdam sağlayan, emeği ile geleceğini kazanan esnaf ve sanatkârımızın daha iyi koşullara kavuşmasını istiyorum. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ise yaptığı konuşmada; “Belediye başkanımız göreve geldiği günden beri her zaman bizlerin yanında olmuştur. Sanayi Sitemizin ne gibi bir sorunu olmuş ise biz talep etmiş, kendisi de en kısa sürede yapılması için çalışma arkadaşlarına yetki vererek eksikliklerimizin giderilmesini sağlamıştır. Bugün ise kendisi ile bir araya gelip, yapacağımız bazı çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdik. Destek sözü aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.