BALIKÇILAR PALAMUTTAN UMUTLU

GÜNDEM 14.09.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3712+ kez okundu.
 

BALIKÇILAR PALAMUTTAN UMUTLU

1 Eylül’de av yasağının sona ermesi ile ‘Vira Bismillah’ diyen balıkçılar bereketli bir sezon geçirmeye başladı.
İlerleyen günlerde deniz suyu sıcaklığının düşmesiyle daha fazla av yapılması beklendiği öğrenilirken, geçtiğimiz sezon umduğunu bulamayan balıkçılar bu sezonun daha bereketli olacağını kaydettiler. Avlanmaya çıkan balıkçılar bol miktarda palamut ve istavrit avlıyorlar. Bulancak’ta tezgahlarda palamudun tanesi 12.5 ila 15 lira arasında satılırken, istavritin kilosu ise 15 ila 20 lira arasında satılıyor. Tezgâhlarda balığın artmasının vatandaşları sevindirdiği öğrenilirken önümüzde ki günlerde deniz suyu sıcaklığının düşmesi ile fiyatlarında düşeceği kaydedildi.
1 Eylül’de av yasağının sona ermesi ile ‘Vira Bismillah’ diyen balıkçılar bereketli bir sezon geçirmeye başladı.

İlerleyen günlerde deniz suyu sıcaklığının düşmesiyle daha fazla av yapılması beklendiği öğrenilirken, geçtiğimiz sezon umduğunu bulamayan balıkçılar bu sezonun daha bereketli olacağını kaydettiler.

Avlanmaya çıkan balıkçılar bol miktarda palamut ve istavrit avlıyorlar. Bulancak’ta tezgahlarda palamudun tanesi 12.5 ila 15 lira arasında satılırken, istavritin kilosu ise 15 ila 20 lira arasında satılıyor.

Tezgâhlarda balığın artmasının vatandaşları sevindirdiği öğrenilirken önümüzde ki günlerde deniz suyu sıcaklığının düşmesi ile fiyatlarında düşeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.