Bağımlılıkla mücadele devam ediyor

GÜNDEM 19.07.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2377+ kez okundu.
 

Bağımlılıkla mücadele devam ediyor

Bağımlılıkla Mücadele İletişim Teknik Çalışma Grupları Toplantısı Vali Yardımcısı Metin Maytalman başkanlığında, Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Elif Nur Köksal, Giresun Belediyesi, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Özel İdaresi, Denetim Serbestlik Müdürlüğü, Ceza İnfaz Kurumu,  Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gümrük İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü,  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı, Yeşilay Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Aile Hekimleri Derneği temsilcileri katıldı. Toplantıda İl Müftülüğü ve Gümrük Müdürlüğü tarafından 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu yapıldı.  
Bağımlılıkla Mücadele İletişim Teknik Çalışma Grupları Toplantısı Vali Yardımcısı Metin Maytalman başkanlığında, Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Elif Nur Köksal, Giresun Belediyesi, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Özel İdaresi, Denetim Serbestlik Müdürlüğü, Ceza İnfaz Kurumu,  Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gümrük İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü,  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı, Yeşilay Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Aile Hekimleri Derneği temsilcileri katıldı.

Toplantıda İl Müftülüğü ve Gümrük Müdürlüğü tarafından 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.