AKSU VE BATLAMA DERELERİ MERCEK ALTINDA!

GÜNDEM 03.04.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3139+ kez okundu.
 

AKSU VE BATLAMA DERELERİ MERCEK ALTINDA!

Bir dizi ziyaretler için bölgeye DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız, akrabası olan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız’ı da ziyaret etti.
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız, beraberinde DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre Akçalı ile birlikte, DSİ 226. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan ve personellerle fikir alışverişinde bulundu. Giresun'da temaslarını sürdüren DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız, Aksu ve Batlama derelerinde inceleme yaparak, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre Akçalı’dan detaylı bilgi aldı. Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, beraberindeki heyet ile birlikte Giresun’da bir dizi incelemelerde bulunmuştu. DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya YILDIZ, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Sn. Dr. Emre AKÇALI ve Kamu Kurumu temsilcileri Bakan Pakdemirli’ye eşlik etmişti.
Bir dizi ziyaretler için bölgeye DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız, akrabası olan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız’ı da ziyaret etti.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız, beraberinde DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre Akçalı ile birlikte, DSİ 226. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan ve personellerle fikir alışverişinde bulundu.

Giresun'da temaslarını sürdüren DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız, Aksu ve Batlama derelerinde inceleme yaparak, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre Akçalı’dan detaylı bilgi aldı.

Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, beraberindeki heyet ile birlikte Giresun’da bir dizi incelemelerde bulunmuştu.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya YILDIZ, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Sn. Dr. Emre AKÇALI ve Kamu Kurumu temsilcileri Bakan Pakdemirli’ye eşlik etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.