AK PARTİ’DE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

SİYASET 20.12.2018 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3235+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

AK Parti Genel Merkezi tarafından Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu açıklanırken, ilçelerde ise aday adayları tarafından heyecanlı bekleyiş sürüyor.
TBMM’de yapılan bütçe görüşmelerinin bu gece bitmesinin ardından bazı kaynaklar adayların en kısa süre içinde açıklanacağını belirtirken, resmi bir açıklama olmaması da aday adayları arasında heyecanı tırmandırıyor. Hem parti tabanından hem de genel merkez kanadından bir açıklama yapılmaması vatandaşları da heyecanlı bir bekleyişe sürüklemeye devam ediyor. Bulancak için her geçen gün değişik aday isimleri ön plana gelirken, ulaşabildiğimiz kaynaklar henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını, netleşen bir durum olmadığını dile getiriyorlar. Bilindiği üzere hafta içinde TBMM’de devam eden bütçe görüşmeleri arasında AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu ile bir araya gelerek Giresun ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu açıklanırken, ilçelerde ise aday adayları tarafından heyecanlı bekleyiş sürüyor.

TBMM’de yapılan bütçe görüşmelerinin bu gece bitmesinin ardından bazı kaynaklar adayların en kısa süre içinde açıklanacağını belirtirken, resmi bir açıklama olmaması da aday adayları arasında heyecanı tırmandırıyor.

Hem parti tabanından hem de genel merkez kanadından bir açıklama yapılmaması vatandaşları da heyecanlı bir bekleyişe sürüklemeye devam ediyor.

Bulancak için her geçen gün değişik aday isimleri ön plana gelirken, ulaşabildiğimiz kaynaklar henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını, netleşen bir durum olmadığını dile getiriyorlar.

Bilindiği üzere hafta içinde TBMM’de devam eden bütçe görüşmeleri arasında AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu ile bir araya gelerek Giresun ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.