Çotanaklar kampta umut verdi

SPOR 09.01.2017 - 16:37, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:22 3191+ kez okundu.
 

Çotanaklar kampta umut verdi

Giresunspor'un tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz,...
..."Elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi ve tecrübemizle bu güzide şehri ligin sonunda en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz" dedi. Giresunspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade oyuncularının performansının önemli olduğunu vurguladı. İldiz, yaptığı açıklamada, "Cuma günü Yeni Malatyaspor ile Antalya kampının ilk hazırlık maçını oynadık. Oyuncularımı görme şansı buldum. İyi bir maç oldu. Sonuçtan ziyade takımın olgusu, duruşu önemli benim için. Eksiğimiz varsa eksiğimizi tamamlayacağız" diye konuştu. Kampın sorunsuz devam ettiğini kaydeden İldiz, "Bazen çift bazen tek antrenman yapıyoruz. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. İkinci yarıya eksiksiz girmek istiyoruz. Bunu çabasındayız. Elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi ve tecrübemizle bu güzide şehri ligin sonunda en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz.” Diye konuştu.Transfer konusunda yönetim kurulunun titiz çalışma içerisinde olduğunu kaydeden İldiz, “Yönetimle istişare halindeyiz. Çalışma içerisindeler. İyi bir takım olacağız. Hedefimiz taraftarlarımızı memnun edecek bir Giresunspor izlettirmek" ifadelerini kullandı.  
Giresunspor'un tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz,...
..."Elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi ve tecrübemizle bu güzide şehri ligin sonunda en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz" dedi. Giresunspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade oyuncularının performansının önemli olduğunu vurguladı. İldiz, yaptığı açıklamada, "Cuma günü Yeni Malatyaspor ile Antalya kampının ilk hazırlık maçını oynadık. Oyuncularımı görme şansı buldum. İyi bir maç oldu. Sonuçtan ziyade takımın olgusu, duruşu önemli benim için. Eksiğimiz varsa eksiğimizi tamamlayacağız" diye konuştu.
Kampın sorunsuz devam ettiğini kaydeden İldiz, "Bazen çift bazen tek antrenman yapıyoruz. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. İkinci yarıya eksiksiz girmek istiyoruz. Bunu çabasındayız. Elimizden geleni yapıyoruz. Bilgi ve tecrübemizle bu güzide şehri ligin sonunda en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz.” Diye konuştu.Transfer konusunda yönetim kurulunun titiz çalışma içerisinde olduğunu kaydeden İldiz, “Yönetimle istişare halindeyiz. Çalışma içerisindeler. İyi bir takım olacağız. Hedefimiz taraftarlarımızı memnun edecek bir Giresunspor izlettirmek" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.