Öğretmenlerin değeri maddi kıymetle ölçülemez

GÜNDEM 24.11.2016 - 16:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2394+ kez okundu.
 

Öğretmenlerin değeri maddi kıymetle ölçülemez

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde,...
...Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt başkanlığında bir grup idareci ve öğretmen Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Geleceğimize şekil verecek çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerin, hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar saygın ve kutsal bir meslek icra ettiklerini belirten Vali Karahan, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi. Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve bazı okul müdürleri ile öğretmenler hazır bulundu. Öğretmenler günü kutlamaları dün saat 13:30’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saat 14:00’de Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenecek programlarla devam etti.  
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde,...
...Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt başkanlığında bir grup idareci ve öğretmen Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Geleceğimize şekil verecek çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerin, hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar saygın ve kutsal bir meslek icra ettiklerini belirten Vali Karahan, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi. 
Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve bazı okul müdürleri ile öğretmenler hazır bulundu. 
Öğretmenler günü kutlamaları dün saat 13:30’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saat 14:00’de Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenecek programlarla devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.