Eşi İçin Lokma Dağıttı!

GÜNDEM 22.04.2024 - 13:06, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:26 1783 kez okundu.
 

Eşi İçin Lokma Dağıttı!

Merhum Şemsi Emecan'ın kızı Füsun Emecan Özcan, geçtiğimiz ay vefat eden eşi Burçin Özcan'ın vefatının 40. gününde Cumhuriyet Meydanı'nda lokma dağıttı.
Mart ayında hayatını kaybeden eşi Burçin Özcan'ın anısına lokma dağıtan Füsun Emecan Özcan, eşinin sevgi dolu kişiliğini ve hayırseverliğini bu anlamlı jestle bir kez daha hatırlattı. Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk olarak Eski Camiinde namaz çıkısı sonrasında ise Cumhuriyet Meydanında lokma dağıtımında vatandaşlar da Füsun Emecan Özcan'ın acısını paylaşarak, dua etmeyi ve merhum Burçin Özcan için Fatiha okumayı ihmal etmediler. Füsun Emecan Özcan, eşi Burçin Özcan'ın vefatının ardından yaşadığı derin üzüntüyü dile getirerek, "Eşim çok hayırsever bir insandı. Her zaman ihtiyaç sahiplerini düşünür, onlara yardım etmeye çalışırdı. Onu anmak için lokma dağıtmak istedim. Umarım bu hayır duası ona ulaşır ve ruhu huzur bulur" dedi.
Merhum Şemsi Emecan'ın kızı Füsun Emecan Özcan, geçtiğimiz ay vefat eden eşi Burçin Özcan'ın vefatının 40. gününde Cumhuriyet Meydanı'nda lokma dağıttı.

Mart ayında hayatını kaybeden eşi Burçin Özcan'ın anısına lokma dağıtan Füsun Emecan Özcan, eşinin sevgi dolu kişiliğini ve hayırseverliğini bu anlamlı jestle bir kez daha hatırlattı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk olarak Eski Camiinde namaz çıkısı sonrasında ise Cumhuriyet Meydanında lokma dağıtımında vatandaşlar da Füsun Emecan Özcan'ın acısını paylaşarak, dua etmeyi ve merhum Burçin Özcan için Fatiha okumayı ihmal etmediler.

Füsun Emecan Özcan, eşi Burçin Özcan'ın vefatının ardından yaşadığı derin üzüntüyü dile getirerek, "Eşim çok hayırsever bir insandı. Her zaman ihtiyaç sahiplerini düşünür, onlara yardım etmeye çalışırdı. Onu anmak için lokma dağıtmak istedim. Umarım bu hayır duası ona ulaşır ve ruhu huzur bulur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.