Cumhuriyet İlkokulu, Türkiye 2.si Voleybol Takımını karşıladı!

SPOR 18.04.2024 - 10:14, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:14 3674 kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu, Türkiye 2.si Voleybol Takımını karşıladı!

Bulancak'ta gurur verici bir başarıya imza atan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkiye 2.si Voleybol Takımı, Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti.
Ziyarette, okul müdürü Adem İlyas ve öğrenciler voleybolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı. Okul müdürü Adem İlyas yaptığı açıklamada, "İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun Türkiye 2.si olması bizleri gururlandırdı. Başarılı sporcularımızı ve emeği geçen tüm yetkilileri tebrik ediyorum. Bu başarı, Bulancak'taki sporun gelişmesi açısından da önemli bir adım. Cumhuriyet İlkokulu olarak biz de bu sevinçlerine ortak olmak istedik” dedi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir ve takım hocası Selçuk Sekban'ın da bulunduğu ziyarette, voleybolcular öğrencilerle sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdiler. Öğrenciler de voleybolculara hayranlık ve desteklerini gösterdi. Cumhuriyet İlkokulu'nun bu anlamlı ziyareti, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu voleybolcularına büyük moral ve motivasyon kaynağı olurken, Sporcular, bu başarının ardından daha da motive olduklarını ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışacaklarını ifade ettiler.
Bulancak'ta gurur verici bir başarıya imza atan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkiye 2.si Voleybol Takımı, Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, okul müdürü Adem İlyas ve öğrenciler voleybolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı.

Okul müdürü Adem İlyas yaptığı açıklamada, "İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun Türkiye 2.si olması bizleri gururlandırdı. Başarılı sporcularımızı ve emeği geçen tüm yetkilileri tebrik ediyorum. Bu başarı, Bulancak'taki sporun gelişmesi açısından da önemli bir adım. Cumhuriyet İlkokulu olarak biz de bu sevinçlerine ortak olmak istedik” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir ve takım hocası Selçuk Sekban'ın da bulunduğu ziyarette, voleybolcular öğrencilerle sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdiler. Öğrenciler de voleybolculara hayranlık ve desteklerini gösterdi.

Cumhuriyet İlkokulu'nun bu anlamlı ziyareti, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu voleybolcularına büyük moral ve motivasyon kaynağı olurken, Sporcular, bu başarının ardından daha da motive olduklarını ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.