Bulancak'ta yeni başkan huzur ve bereket getirdi!

GÜNDEM 18.04.2024 - 10:38, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:47 2065 kez okundu.
 

Bulancak'ta yeni başkan huzur ve bereket getirdi!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, göreve gelmesinin ardından kısa sürede ilçe halkının çoğunluğunun takdirini kazanmaya başladı.
Makamda ziyaretçilerini ağırlayan ve bazı zamanlarda ilçe halkını ziyaret eden Başkan Sıbıç, sabah namazını Orta Camide kılarak günün erken saatinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Belediyenin makam araçlarını kullanmayan ve satışa çıkaracağı öğrenilen Başkan Sıbıç, kısa zamanda kendisine oy veren seçmen kadar oy vermeyen seçmenlerin de gönlüne girmeyi başardı. Sabah namazının ardından esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Sıbıç, çay ocaklarında kahvaltı yapan vatandaşların da sofrasına konuk olarak Bulancak’a huzur ve bereket geldiğini gözler önüne serdi. Başkan Sıbıç, Cezaevi Parkı içinde bulunan Javalı Abdüsselam Efendi’yi de kabri başında ziyaret ederek dua etti.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, göreve gelmesinin ardından kısa sürede ilçe halkının çoğunluğunun takdirini kazanmaya başladı.

Makamda ziyaretçilerini ağırlayan ve bazı zamanlarda ilçe halkını ziyaret eden Başkan Sıbıç, sabah namazını Orta Camide kılarak günün erken saatinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Belediyenin makam araçlarını kullanmayan ve satışa çıkaracağı öğrenilen Başkan Sıbıç, kısa zamanda kendisine oy veren seçmen kadar oy vermeyen seçmenlerin de gönlüne girmeyi başardı.

Sabah namazının ardından esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Sıbıç, çay ocaklarında kahvaltı yapan vatandaşların da sofrasına konuk olarak Bulancak’a huzur ve bereket geldiğini gözler önüne serdi.
Başkan Sıbıç, Cezaevi Parkı içinde bulunan Javalı Abdüsselam Efendi’yi de kabri başında ziyaret ederek dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.