Bulancak'ta Ücretsiz Organik Marul Şöleni!

GÜNDEM 18.04.2024 - 09:57, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:04 4283 kez okundu.
 

Bulancak'ta Ücretsiz Organik Marul Şöleni!

Bulancak Belediyesi, bugün saat 11:00'de Belediye Hizmet Binası önünde kurulan stantta, sebze serasında yetiştirdiği organik marulları halka ücretsiz olarak dağıtacak.
Bulancak halkı, taze ve lezzetli organik marullara ücretsiz olarak kavuşacak. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın öncülüğünde yürütülen çalışmalarla Bulancak Belediyesi iştiraki olarak kurulan seralarda yetiştirilen organik marullar, ihtiyaç sahiplerine ve halka ücretsiz olarak dağıtılıyor. Göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Bilindiği gibi, Bulancak Belediyesi iştiraki olarak Galericiler sitesi arkasında 2 dönümü kapalı sera, 2 dönümü açık tarla olmak üzere toplam 4 dönüm alanda Uzman Ziraat Mühendisleri ve teknikerleri nezaretinde ve organik olarak mevsimsel ve sürekli sebzeler yetiştirilmektedir. Burada yetişen ürünler başta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılmakta ve üretim alanında uygun fiyatla satılmaktadır. Zaman zaman da hızlı tüketilmesi gereken ürünlerde yine halkımıza ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Sosyal ve üreten Belediyecilik gereği bu ve benzeri hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Afiyet olsun” dedi. Ücretsiz organik marul almak isteyen Bulancak halkı, bugün saat 11:00'de Belediye Hizmet Binası önündeki standa bekleniyor.      
Bulancak Belediyesi, bugün saat 11:00'de Belediye Hizmet Binası önünde kurulan stantta, sebze serasında yetiştirdiği organik marulları halka ücretsiz olarak dağıtacak.

Bulancak halkı, taze ve lezzetli organik marullara ücretsiz olarak kavuşacak. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın öncülüğünde yürütülen çalışmalarla Bulancak Belediyesi iştiraki olarak kurulan seralarda yetiştirilen organik marullar, ihtiyaç sahiplerine ve halka ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Bilindiği gibi, Bulancak Belediyesi iştiraki olarak Galericiler sitesi arkasında 2 dönümü kapalı sera, 2 dönümü açık tarla olmak üzere toplam 4 dönüm alanda Uzman Ziraat Mühendisleri ve teknikerleri nezaretinde ve organik olarak mevsimsel ve sürekli sebzeler yetiştirilmektedir. Burada yetişen ürünler başta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılmakta ve üretim alanında uygun fiyatla satılmaktadır. Zaman zaman da hızlı tüketilmesi gereken ürünlerde yine halkımıza ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Sosyal ve üreten Belediyecilik gereği bu ve benzeri hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Afiyet olsun” dedi.

Ücretsiz organik marul almak isteyen Bulancak halkı, bugün saat 11:00'de Belediye Hizmet Binası önündeki standa bekleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.