Başkan Köse’den çocuklara unutulmayacak bir gün!

GÜNDEM 23.04.2024 - 16:07, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:07 3090 kez okundu.
 

Başkan Köse’den çocuklara unutulmayacak bir gün!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da coşkuyla kutlandı. Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan yürüyüşü ise, şehrin dört bir yanından gelen binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Debboy mevkiinden başlayıp Atatürk Meydanı’nda sona eren yürüyüşte, çocuklar, gençler ve yetişkinler bayraklar ve flamalar eşliğinde coşkulu bir şekilde yürüdü. Yürüyüş boyunca çocuklar marşlar söylerken, renkli görüntüler ortaya çıktı. Doğa Koleji bandosunun eşlik ettiği yürüyüşe katılan yoğun kalabalık, coşkulu marşlar eşliğinde ilerleyerek ellerindeki bayraklarla bayram ruhunu yansıttı. Çocuklar, renkli kıyafetleriyle ve yüzlerindeki gülümsemelerle yürüyüşe renk kattılar. KÖSE: “ÇOCUKLARIMIZIN HAK VE MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ” Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse etkinlik alanında yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak çocukların mutluluğunun ve geleceğin teminatı olduklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Köse, çocukların haklarının ve mutluluğunun her zaman öncelikleri olduğunu kaydetti. Etkinliklere katılan ailelere teşekkür eden Belediye Başkanı Fuat Köse: “Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin ve dünya çocuklarının bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün Türkiye'nin milli mücadele ruhunu ve geleceğe olan güvenini simgelemekle birlikte, ulusal egemenliğimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramıdır. Onların gülen yüzleri, bizlere daha aydınlık bir yarın için umut veriyor. Birlikte kazandık, birlikte yönetiyoruz, bayramları birlikte kutluyoruz. Bayramlarımız ve festivallerimizle böyle coşkulu muhteşem kutlamalarımız devam edecek. Biz kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğimiz. Hep birlikte Giresun’umuza hizmet edeceğiz. Bir kez daha herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet.” dedi. ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ Atatürk Meydanı’nda belediye tarafından düzenlenen etkinlikte ise çocuklar için çeşitli oyun alanları oluşturuldu.  Etkinlik kapsamında; halk oyunları gösterileri, Keman Solo konseri, 23 Nisan çocuk korusu, çocuk futbol takımının gösteri maçı, sokak oyunları, palyaço, yüz boyama, çocuk oyun alanları ile 7’den 77’ye programı yer aldı ve çocuklar keyifli vakit geçirdi. Başkan Fuat Köse’de çocukların oyun etkinliklerine eşlik etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler çocuklar için dopdolu bir eğlence sunarken, aileler çocuklarının mutluluğunu paylaşmanın keyfini yaşadı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da coşkuyla kutlandı. Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan yürüyüşü ise, şehrin dört bir yanından gelen binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Debboy mevkiinden başlayıp Atatürk Meydanı’nda sona eren yürüyüşte, çocuklar, gençler ve yetişkinler bayraklar ve flamalar eşliğinde coşkulu bir şekilde yürüdü. Yürüyüş boyunca çocuklar marşlar söylerken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Doğa Koleji bandosunun eşlik ettiği yürüyüşe katılan yoğun kalabalık, coşkulu marşlar eşliğinde ilerleyerek ellerindeki bayraklarla bayram ruhunu yansıttı. Çocuklar, renkli kıyafetleriyle ve yüzlerindeki gülümsemelerle yürüyüşe renk kattılar.

KÖSE: “ÇOCUKLARIMIZIN HAK VE MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse etkinlik alanında yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak çocukların mutluluğunun ve geleceğin teminatı olduklarını söyledi.

Bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Köse, çocukların haklarının ve mutluluğunun her zaman öncelikleri olduğunu kaydetti.

Etkinliklere katılan ailelere teşekkür eden Belediye Başkanı Fuat Köse: “Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin ve dünya çocuklarının bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün Türkiye'nin milli mücadele ruhunu ve geleceğe olan güvenini simgelemekle birlikte, ulusal egemenliğimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramıdır. Onların gülen yüzleri, bizlere daha aydınlık bir yarın için umut veriyor.

Birlikte kazandık, birlikte yönetiyoruz, bayramları birlikte kutluyoruz. Bayramlarımız ve festivallerimizle böyle coşkulu muhteşem kutlamalarımız devam edecek. Biz kimseyi ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğimiz. Hep birlikte Giresun’umuza hizmet edeceğiz. Bir kez daha herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet.” dedi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Atatürk Meydanı’nda belediye tarafından düzenlenen etkinlikte ise çocuklar için çeşitli oyun alanları oluşturuldu.  Etkinlik kapsamında; halk oyunları gösterileri, Keman Solo konseri, 23 Nisan çocuk korusu, çocuk futbol takımının gösteri maçı, sokak oyunları, palyaço, yüz boyama, çocuk oyun alanları ile 7’den 77’ye programı yer aldı ve çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Başkan Fuat Köse’de çocukların oyun etkinliklerine eşlik etti.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler çocuklar için dopdolu bir eğlence sunarken, aileler çocuklarının mutluluğunu paylaşmanın keyfini yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.