YÜZÜNÜZDEKİ TEBESSÜM, DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRECEK

YAŞAM 19.10.2021 - 17:03, Güncelleme: 19.10.2021 - 17:03 2690+ kez okundu.
 

YÜZÜNÜZDEKİ TEBESSÜM, DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRECEK

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Hacı Miktat Camii'nde Cami-Çocuk buluşması gerçekleştirildi.
Cami-Çocuk buluşmasına İl Müftüsü Ramazan Topcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fethi Elmas, Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman Öztürk ve Çocukevlerinde görevli hoca hanımlar katıldı. Yatsı namazını Hacı Miktat Camii'nde büyükler ile beraber kılan  çocuklar, namaz sonrası Camiyi gezdi. Programda Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman Öztürk, çocuklara Camilerin İslam’daki yeri, kürsü, mihrap, minber, müezzin mahfili gibi  Camideki özel bölümler  ve Camilerin insanlara kattığı değerler hakkında bilgiler verildi. İl Müftüsü ise; “Böyle bir günde sizleri Camide ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Camilerimiz sizlerle daha güzel ve daha neşeli. Mutlu ve aydınlık yarınlar için bizim en büyük umut kaynağımız sizlersiniz. Kalbinizin temizliği, yüzünüzdeki tebessüm, dünyayı güzelleştirecek inşaallah. Sizlerin kalbindeki güzellik tüm insanlığı saracak kadar büyük ve bereketli olduğuna inanıyorum. Büyüklerinizi sevin sayın, onları her zaman dinleyin, öğütlerine kulak verin.  Çok çalışın. Çalışan kazanır. Bir elinizde Kur’an, bir elinizde klavye olsun.'' dedi. Program, İl Müftüsü tarafından çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.  
Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Hacı Miktat Camii'nde Cami-Çocuk buluşması gerçekleştirildi.

Cami-Çocuk buluşmasına İl Müftüsü Ramazan Topcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fethi Elmas, Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman Öztürk ve Çocukevlerinde görevli hoca hanımlar katıldı.

Yatsı namazını Hacı Miktat Camii'nde büyükler ile beraber kılan  çocuklar, namaz sonrası Camiyi gezdi.

Programda Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman Öztürkçocuklara Camilerin İslam’daki yeri, kürsü, mihrap, minber, müezzin mahfili gibi  Camideki özel bölümler  ve Camilerin insanlara kattığı değerler hakkında bilgiler verildi.

İl Müftüsü ise; “Böyle bir günde sizleri Camide ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Camilerimiz sizlerle daha güzel ve daha neşeli. Mutlu ve aydınlık yarınlar için bizim en büyük umut kaynağımız sizlersiniz. Kalbinizin temizliği, yüzünüzdeki tebessüm, dünyayı güzelleştirecek inşaallah. Sizlerin kalbindeki güzellik tüm insanlığı saracak kadar büyük ve bereketli olduğuna inanıyorum. Büyüklerinizi sevin sayın, onları her zaman dinleyin, öğütlerine kulak verin.  Çok çalışın. Çalışan kazanır. Bir elinizde Kur’an, bir elinizde klavye olsun.'' dedi.

Program, İl Müftüsü tarafından çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.