Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
09 Eylül 2021 - 17:39

Yıldız Diyarbakır’a sevgiyle uğurlandı

Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesi ile doğu görevi için Diyarbakır Vali Yardımcılığına atanan Bulancaklı hemşehrimiz Murat Yıldız Diyarbakır’daki görevine başladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Yıldız Diyarbakır’a sevgiyle uğurlandı

Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı iken son çıkan atama kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı olan Murat Yıldız, yeni görevine Pazartesi günü itibarı ile başladı.

2015 yılında vekaleten görev yaptığı Giresun’un Dereli ilçesinde köylere dönük başarılı alt yapı çalışmaları ve Mavi Göl ile Kuzalan Şelalesinin tanıtımı başta olmak üzere gayretli turizm gelişim çalışmalarıyla Dereli’de halen unutulmayan Vali Yardımcısı Yıldız, geçen hafta ayrıldığı Trabzon Dernekpazarı’ndan da sevgi seli ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Vali Yardımcısı Yıldız, 2016 yılından 2021 yılına kadar Dernekpazarı Kaymakamı olarak görev yaparak,

Of, Çaykara ve Dernekpazarı’ndan oluşan Solaklı Vadisi’nde Cumhuriyet tarihi boyunca en uzun süre görev yapan kaymakam oldu.

Hemşehrimiz Vali Yardımcısı Murat Yıldız’a Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevinde başarılar dileriz.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!