‘YGS sıralamasında göz doldurdular’

EĞİTİM 16.09.2021 - 17:08, Güncelleme: 16.09.2021 - 17:08 3519+ kez okundu.
 

‘YGS sıralamasında göz doldurdular’

Geçtiğimiz ay Türkiye genelinde YÖK tarafından yapılan ’Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Bulancak Kız Anadolu İHL Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Kız öğrenciler başarılarıyla göz doldururken, önemli yerlerde kendilerine yer buldu.
Özellikle salgın sürecinde yaşanan olağanüstü koşullarda öğretmenleriyle birlikte büyük bir özveriyle çalışarak sınava hazırlanan öğrencilerin, elde ettikleri bu başarı takdirle karşılandı. Sınav sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ‘’ YKS sonuçlarına baktığımızda 6 İlahiyat Fakültesi, 4 Sağlık Fakültesi, 2 Coğrafya,1 Tarih,1 Adalet Fakültesi 3 Mühendislik Fakültesini kazandılar. Son zamanlarda aldığımız en güzel haberlerden birisi olarak nitelendirebilirim. Başarı bir ekip işidir ve bu zorlu yolculukta öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve okul idarecilerimizin büyük bir emeği var. Yılların birikimini ve çabasını geri dönüş olarak aldığımız bu sınavda başarı kazanarak bizlere bu gururu yaşatan başta öğrencilerimiz olmak üzere başarılarında emeği olan tüm eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. Haber: Erol Küçük
Geçtiğimiz ay Türkiye genelinde YÖK tarafından yapılan ’Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Bulancak Kız Anadolu İHL Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Kız öğrenciler başarılarıyla göz doldururken, önemli yerlerde kendilerine yer buldu.

Özellikle salgın sürecinde yaşanan olağanüstü koşullarda öğretmenleriyle birlikte büyük bir özveriyle çalışarak sınava hazırlanan öğrencilerin, elde ettikleri bu başarı takdirle karşılandı.

Sınav sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ‘’ YKS sonuçlarına baktığımızda 6 İlahiyat Fakültesi, 4 Sağlık Fakültesi, 2 Coğrafya,1 Tarih,1 Adalet Fakültesi 3 Mühendislik Fakültesini kazandılar. Son zamanlarda aldığımız en güzel haberlerden birisi olarak nitelendirebilirim. Başarı bir ekip işidir ve bu zorlu yolculukta öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve okul idarecilerimizin büyük bir emeği var. Yılların birikimini ve çabasını geri dönüş olarak aldığımız bu sınavda başarı kazanarak bizlere bu gururu yaşatan başta öğrencilerimiz olmak üzere başarılarında emeği olan tüm eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.