Yerli Çilek tezgâhlarda

EKONOMİ 15.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:28 4487+ kez okundu.
 

Yerli Çilek tezgâhlarda

Bulancak ve çevresinde yetişen yerli çilekler tezgâhlarda yerini almaya başladı.
Senelerdir Bulancak’ta sebze ve meyve satarak geçimini sağlayan genç girişimcilerden Özkan Usta, Millet Caddesi’nde ki her zaman açık olan tezgâhında taze ve yeni gelmiş yerli çileği kilosu 35 liradan vatandaşlara satıyor. Usta, “Yerli çileğimiz artık tezgâhlarımızda yerini aldı. Tadı ve görüntüsü ile yerli çileğimizi, vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.
Bulancak ve çevresinde yetişen yerli çilekler tezgâhlarda yerini almaya başladı.

Senelerdir Bulancak’ta sebze ve meyve satarak geçimini sağlayan genç girişimcilerden Özkan Usta, Millet Caddesi’nde ki her zaman açık olan tezgâhında taze ve yeni gelmiş yerli çileği kilosu 35 liradan vatandaşlara satıyor.

Usta, “Yerli çileğimiz artık tezgâhlarımızda yerini aldı. Tadı ve görüntüsü ile yerli çileğimizi, vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.