Yeniyolspor 9 maç sonra puan kaybetti
Giresun Süper Amatör Lig Lideri Yeniyolspor ilk yarıyı 28 puanla lider tamamladı.
Ligde son oynadığı 9 maç aradan sonra ilk kez puan kaybetti.İlk yarının son maçı olan Es Esspor ile sahasında 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşattı.
Yeniyolspor aldığı bu beraberlikle yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.
Giresun Süper Amatör Ligde en uzun süreli yenilmezlik serisini yaşayan takım Yeniyolspor ligin ilk maçında deplasmanda Bulancak Alidurağı spor'a 3-2 mağlup olmuştu.
Sonra teknik direktör değişikliği ile yeni direktörlüğe getirilen Volkan Cindemir oynanan 10 maçta 9 galibiyet,I beraberlik alarak 28 puanla iık yarı ligi lider tamamladı.
Cindemir ile birlikte çıkışa geçen Yeniyolspor daha sonra iç ve dış sahalarda çıktığı 10 maçtan 9 unu kazanırken,birinde beraberlik alarak puanını 28'e çıkardı.
Teknik Direktör Volkan Cindemir;"Takımımıza Allah nazar değdirmesin iyi gidiyor.Ben takımıma güveniyorum.Sezon sonu ilkleri yaşayarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde Giresun ilimizi temsil eden takımlardan biri olmak istiyoruz."dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







